EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Studentul ucigaş de Medicină a renunţat la cererea de eliberare şi la doi dintre avocaţi
Timişoara: Studentul ucigaş de Medicină a renunţat la cererea de eliberare şi la doi dintre avocaţi

Sergiu Florea, de 20 de ani, judecat pentru omor şi profanare de mormite, a povestit psihologilor că înainte de relaţia cu studenta ucigaşă, Carmen Bejan, el a mai avut două femei în viaţa sa, pe care le-a agăţat la examene. Sergiu susţine că a vrut să o părăsească pe Carmen înainte de crimă, însă a continuat relaţia pentru că iubita sa a ameninţat că se sinucide.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină, Sergiu Florea, a spus psihologului care l-a audiat recent în puşcărie, că a mai avut doar două cuceriri înainte de Carmen Bejan, iubita împreună cu care a comis cea mai oribilă crimă din Banat. „Înainte de Carmen Bejan, Sergiu a avut două prietene intime", afirmă psihologii Serviciului de Probaţiune Timiş, în raportul întocmit despre Sergiu Florea în urma confesiunii studentului, depusă la dosarul penal al crimei de la Medicină.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Studentul măcelar agăţa fete la examene
„Pe prima dintre fete a cunoscut-o la examenul de bacalaureat, iar pe a doua la examenul de admitere în facultate. Relaţiile respective au încetat deoarece Sergiu nu era pregătit să aibă un angajament emoţional stabil, fiind imatur, naiv, copilăros", a mai notat psihologul în raportul său despre studentul ucigaş de la Medicină.

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă”

Una dintre fete spune că Sergiu era băiat de treabă
Deşi nu a dorit să i se decline identitatea în referat, psihologul a discutat cu una dintre prietenele lui Sergiu Florea, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa ucigaşului. „Una dintre prietenele avute îl descrie pe Sergiu cu atribute pozitive. Pe timpul relaţiei cu Sergiu, tânăra spune că acesta a avut o conduită şi o atitudine sinceră şi non-violentă şi nu crede că el ar fi fost capabil de crimă", a mai scris psihologul în raport.

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Şantajat emoţional să rămână captiv în relaţia cu Carmen
„Sergiu afirmă că, deşi la un moment dat nu mai simţea nimic faţă de iubita sa, Carmen Bejan, a cedat rugăminţilor ei de a rămâne totuşi împreună (maniestate prin plâns, mergând până la ameninţarea cu sinucidere)", au notat psihologii în raportul depus la dosarul penal al crimei de la Medicină, după discuţia cu Sergiu Florea, care le-a spus că certurile cu Carmen erau frecvente înainte de comiterea crimei, la fel ca şi ameninţările ei cu sinuciderea, folosite ca şantaj sentimental.

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Pasiunea mistuitoare din primul an de facultate
Cei doi studenţi ucigaşi de la Medicină au trăit o pasiune mistuitoare de scurtă durată. Ei s-au cunoscut la începutul anului universitar 2008/2009, în primul lor an la facultate. Relaţia dintre Sergiu şi Carmen a debutat însă mai târziu, în luna martie 2009, cu cinci luni înainte ca idila dintre ei să degenereze în crimă, după ce tânăra a încercat să se prositueze, iar Sergiu i-a ucis primul client.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Cadavru ascuns în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite