Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan se pregăteşte pentru a intra în colectivul deţinutelor din Penitenciarul Arad
Carmen Bejan se pregăteşte pentru a intra în colectivul deţinutelor din Penitenciarul Arad

Carmen Bejan, de 20 de ani, a povestit cât de influenţabilă era şi cât de uşor s-a lăsat intimidată şi manipulată ca să facă sex pe bani pentru iubitul ei, Sergiu Florea, de 20 de ani, împreună cu care l-a ucis pe Trifu Schroth, un ţigan de 65 de ani, pe care ambii l-au ademenit în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

EXCLUSIV: Criminala de la Medicină: "M-am prostituat pentru a plăti şpaga la examene"

Carmen Bejan, eleva de nota zece, crescută într-o familie de adventişti de ziua a şaptea reformaţi (sâmbătari), care şi-a finalizat primul an de facultate prostituându-se, a vorbit pentru prima data în faţa judecătorului Ea a încercat să arunce vina pe influenţa malefică pe care ar fi avut-o iubitul ei, pe care îl cunoscuse cu doar şase luni înainte ca ambii să ucidă un om. Carmen a spus că a fost orbită de dragostea pentru Sergiu, pentru care ar fi făcut orice ca să fie fericit.

Studenta criminală face fitness în detenţie pentru a se întreţine

Agăţată pe strada, Carmen i-a dat ţiganului pe loc numărul ei de telefon

Studenta măcelară a povestit, vineri, judecătorului de la Tribunalului Timiş care îi va decide soarta, cât de rapid a acceptat să se prostitueze în numele iubiri şi al şpăgii. Studenta ucigaşă de la Medicină a mărturisit că a fost agăţată de Trifu Schroth, judecătorul de stabor ţigănesc, în 22 iulie, cu aproximativ o săptămână înainte de comiterea cu sânge rece a oribilului asasinat care a adus-o după gratii. Ea a fost agăţată pe stradă, în centrul oraşului, în apropierea Catedralei Mitropolitane, fiind urmărită de Trifu Schroth, care iniţial mergea cu maşina pe şosesea în rând cu ea şi îi făcea propuneri indecente. Ulterior ţiganul de 65 de ani a oprit maşina şi a mizat pe farmecul său personal.

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”


Carmen a fost cucerită în zece minute

„Trifu oprit maşina şi mergea pe lângă mine. Eu i-am spus că sunt studentă la Medicină, iar el mi-a spus că sunt frumoasă, că vrea să aibă grijă de mine şi că trebuie să am încredere în el. Mi-am dat seama ce vrea de la mine. Am făcut schimb de numere de telefon cu el şi ne-am despărţit", a povestit studenta ucigaşă de la Medicină. Carmen povesteşte că şi-a sunat iubitul căruia i-a povestit despre întâlnirea cu liderul ţiganilor. „Sergiu mi-a spus să am încredere în ţigan, să fac ce îmi cere şi o să avem bani de şpagă la restanţe şi să îşi cumpere el maşină", a mai povestit studenta ucigaşă de la Medicină.

Studenta criminală îşi doreşte să devină profesoară pe timpul detenţiei

"Iubitul m-a împins să mă prostituez"
Studenta îşi aminteşte că a fost surprinsă de reacţia iubitului ei: „I-am spus că eu îl iubesc, iar el îmi spune că mă iubeşte, cum poate să mă trimită să mă prostituez? I-am spus şi de religia mea, a părinţilor mei. Ne-am certat, dar în zilele următoare el tot insista. Tot presându-mă, m-am obişnuit cu ideea. Nu mi s-a părut până la urmă mare lucru să fac sex cu Trifu", a mărturisit vineri Carmen Bejan în faţa judecătorului.

Studenţii măcelari de la Medicină l-au "executat" şi pe portarul căminului

"Sergiu mi-a spus că sunt zdreanţă şi curvă"
Fata spune că a încercat a discutat de mai multe ori cu Trifu înaintea de crima care a avut loc în 31 iulie şi i-a spus că nu vrea să se vadă cu ţiganul. Dar apoi spune că a avut din nou scandal cu Sergiu, care a aflat că ea nu vrea să se întâlnească cu Trifu Schroth. „El mi-a zis că nu acceptă ca eu să nu mă prostituez. Că trebuie să mă întâlnesc cu Trifu. Sergiu m-a făcut zdreanţă, curvă şi în toate felurile, când a aflat că nu vreau să mă întâlnesc cu ţiganul. M-a pus să îl sun pe Trifu de pe telefonul lui, să accept să am relaţii sexuale cu Trifu, ceea ce am şi făcut", a mai povestit Carmen.

Studenta criminală vrea să se implice în activităţile întreprinse de Penitenciar

Ea l-a sunat apoi de mai multe ori pe Trifu şi a acceptat să se întâlnescă cu el în căminul de la Medicină, în timp ce iubitul ei Sergiu, pe care îl acuză că a împins-o spre prostituţie, aştepta în baie ca iubita sa să facă sex cu ţiganul.

Verdictul psihologilor: studentul ucigaş de la Medicină e mai inteligent decât iubita sa


Clientul Trifu aşteptat în faţa căminului

„L-am aşteptat pe Trifu la poarta căminului, când a venit în camera de cămin. Am intrat în cameră, iar el şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi s-a întins pe spate. Eu m-am dezbrăcat şi m-am pus între genunchii lui, cu capul între picioarele sale. Atunci i-am spus să pună banii pe masă, iar el a refuzat. Am ţipat, iar Sergiu a năvălit în cameră şi l-a înjunghiat de mai multe ori în piept, după ce iniţial l-a lovit în cap cu pumnii, apoi l-a trântit la pământ şi l-a lovit cu picioarele şi călcâiele numai în cap", a povestit Carmen Bejan.

Întrebările de la detectorul de minciuni la care a căzut ucigaşul de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite