Judecătorul care i-a condamnat pe studenţii ucigaşi este bântuit de dosarul crimei de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Creţu, judecătorul care i-a condamnat la 16 ani de închisoare pe Sergiu Florea şi pe Carmen Bejan, este urmărit de dosarul penal al crimei de la Medicină, după ce a avansat de la Tribunalul Timiş la Curtea de Apel Timişoara

Magistratul, care i-a judecat în timp record pe cei doi studenţi şi nu le-a permis avocaţilor să tragă de timp şi să prelungească procesul la nesfârşit, a judecat procesul la Tribunalul Timiş şi a dat sentinţa în luna aprilie. Între timp judecătorul a avansat la Curtea de Apel Timişoara, unde a ajuns şi dosarul crimei de la Medicină, după ce atât studenţii, cât şi procuratura, au făcut recurs.

Dosarul a fost repartizat de către computer completului de judecată din care face parte şi judecătorul Mircea Creţu. Acesta a făcut cerere de abţinere, deoarece legea nu îi permite să judece acelaşi dosar de două ori. Următorul termen în procesul studenţilor ucigaşi se va judeca miercuri, la Curtea de Apel Timişoara. La sfârşitul săptămânii trecute familia victimei a făcut pomana de un an şi s-a arătat nemulţumită de sentinţă pentru că ar fi „ură de rasă".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite