Văduva romului tranşat la Medicină l-a ameninţat cu moartea pe avocatul studentului ucigaş în Palatul de Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucreţia Schroth, de 74 de ani, a fost amendată de Jandarmerie, astăzi, după ce a făcut scandal pe holurile Tribunalului Timiş. Ea a ameninţat-o cu moartea pe Camelia Ţăranu, avocatul lui Sergiu Florea, sub ochii jandarmilor. "Voi depune plângere penală împotriva ei. Nu mă las intimidată şi ameninţată", a spus avocatul.

Judecătorul care i-a condamnat pe studenţii ucigaşi este bântuit de dosarul crimei de la Medicină

Lucreţia Schroth a făcut scandal la orele amiezii, după ce judecătorii Curţii de Apel Timişoara au amânat procesul. "Se amână judecata pentru 16 septembrie, deoarece o parte civilă, Căldăraş Emerich, nu a fost citată procedural", a declarat preşedinta completului de judecată, Anca Nacu.

"Căldăraş Emerich este fratele soţului meu. El nu poate să vină aici la proces şi să îi vadă pe criminali. Că îi omoară aici în instanţă, aşa de mult îi urăşte pentru că studenţii i-au omorât fratele", a declarat Lucreţia Schroth, care a făcut apoi scandal pe holurile Tribunalului Timiş.

Soţia romului tranşat a făcut scandal la tribunal

Văduva romului tranşat a ameninţat-o cu moartea pe avocata Camelia Ţăranu, care îl reprezintă în instanţă pe Sergiu Florea, unul dintre studenţii criminali. Văduva în vâstă de 74 de ani, care doarme cu paşaportul soţului ei sub pernă, susţine că avocata merită să moară pentru că a spus că uciderea soţului ei a fost o "crimă banană".

"Ea merită crimă. Să-i de-a Dumnezeu şi ei o crimă banană. Soţul meu a fost tăiat în bucăţi şi a fost băgat în valiză. O să ajungem noi în puşcărie şi la studenţi. Iar avocata merită să fie şi e cu soţul meu, dacă crede că uciderea este o crimă banană", a mai spus văduva, care a fost amendată de către jandarmi.

"Voi face plângere penală împotriva Lucreţiei Schroth. Nu voi lăsa lucrurile să treacă de la sine. Este inacceptabil ce s-a întâmplat astăzi", a declarat avocatul Camelia Ţăranu, care a fost şicanată de rudele victimei azi dimineaţa şi înainte de debutul procesului.

"Lucreţia Schroth a fost amendată cu 200 de lei, iar fiica sa a luat tot o amendă de 200 de lei, pentru că au adresat inurii şi ameninţări şi au tulburat ordinea şi liniştea publică" Emilia Fîneaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Timiş.




Romii vor pedeapsa maximă pentru studenţi

Familia lui Trifu Schroth a depus recurs şi au cerut pedeapsa maximă. Romii nu sunt mulţumiţi de sentinţa Tribunalului Timiş, care i-a condamnat pe studenţii ucigaşi la 16 ani de închisoare.

image

Judecătorii trebuie să stabilească dacă studenţii ucigaşi merită o pedeapsă mai mare decât cea pe care au primit-o de la judecătorii Tribunalului Timiş.Studenţii sunt la rândul lor nemulţumiţi de sentinţă, pe care o consideră exagerată şi au cerut deja să fie cercetaţi în stare de libertate, sperând chiar să obţină achitarea de la magistraţii Curţii de Apel Timişoara.

Procurorii au contestat şi ei condamnarea la 16 ani de închisoare a stundeţilor criminali, condiserând şi ei, la fel ca familia victimei, că pedeapsa este mult prea mică în comparaţie cu gravitatea faptei lor.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină


Crimă în căminul de la Medicină
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Pentru a vedea o galerie foto cu declaraţiile studenţilor de la Medicină CLICK AICI

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite