EXCLUSIV Iubita lui Ilie Năstase, infractoarea Playboy Brigitte Sfăt, povesteşte cum o teroriza soţul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita milionarului Ilie Năstase se află în plin proces de divorţ de interlopul Ovidiu Torj. Cei doi se acuză reciproc de violenţe. Fiecare dintre ei au câte o plângere depusă la poliţie.

Manechinul s-a căsătorit cu Ovidiu Torj în Penitenciarul Timişoara. Cei doi işi ispăşeau pedeapsa fiind condamnaţi pentru sechestrare şi tâlhărie. „El a fost alături de mine în perioada în aceea perioadă”, a declarat Brigitte Sfăt. Aceasta a cerut divorţul pentru prima dată în 2008, la nici un an de la căsătoria cu celebrul interlop. Apoi a înregistrat o nouă solicitare de divorţ în 2009.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ŞI VEDETA PLAYBOY ÎN TIMIŞOARA

Ambele procese au fost suspendate, pentru că nu s-a prezentat la proces. Acum însă fostul model Playboy vrea cu orice preţ să se despartă de el. “Nu am fost lăsată în pace. Am încercat să termin frumos, dar el făcea tot felul de afirmaţii despre mine. S-a băgat în continuare în viaţa mea. Nu m-a lăsat să îmi refac viaţa”, a spus Brigitte Sfăt.  Aceasta a povestit reporterilor Adevărul de Seară scene greu de înţeles. Brigitte susţine că a fost bătută crunt, umilită şi chiar dezbrăcată în faţa angajaţilor de la propriul restaurant. Tânăra s-a declarat terorizată de soţul ei şi spune că, până când l-a cunoscut pe Năstase, viaţa ei era un coşmar din care nu găsea nicio scăpare.  Ilie Năstase a declarat şi el că primeşte mesaje şi telefoane cu duiumul de la soţul prietenei lui. 

Năstase i-a luat apărarea

Brigitte Sfăt se află în plin proces de divorţ cu Ovidiu Torj, un binecunoscut om din lumea interlopă, şi totodată partenerul ei de afaceri. Ultima perioadă a fost extrem de agitată fiecare din ei făcând plângeri la poliţie pentru vătămări corporale.
Ilie Năstase a cerut o audienţă la şeful Poliţiei Muncipiului Timişoara, pentru a se asigura că plângerea iubitei sale este tratată cu seriozitate. „M-a sunat şi mi-a spus că e Năstase. L-am primit în audienţă ca pe orice alt cetăţean. El o însoţea de fapt pe Brigitte. Noi avem două plângeri, una depusă de Ovidiu Torj împotriva ei şi una în care ea îl acuză pe bărbat de lovire”, a declarat comisarul-şef Gheorghe Popescu, şeful Poliţiei Timişoara.

Fraţii Torj, spaima Timişoarei

Ilie Năstase a intrat într-un cerc vicios foarte periculos. Gruparea Torj este una din cele mai temute grupări ale lumii interlope din Banat. Lucian Torj, cumnatul lui Brighite Sfăt este încă în arest, după ce a fost arestat în urmă cu un an şi jumătate împreună cu alţi 12 locotenenţi ai săi. Lucian Torj, fost consilier local PSD în localitatea Biled, este acuzat de proxenetism, şantaj şi recuperări de bani. Ovidiu Torj, încă soţul topmodelului, are şi el un trecut tumultos, făcând puşcărie pentru sechestrare de persoane.

image

Citiţi mâine în Click şi pe timisoara.adevarul.ro povestea divorţului scandalos dintre Brigitta Sfăt şi Ovidiu Torj

CITEŞTE ALTE DETALII:

EXCLUSIV Viaţa incredibilă de telenovelă a amantei milionarului Ilie Năstase

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

Ilie Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Paris şi pe Coasta de Azur, împreună cu Brigitte Sfăt

EXCLUSIV Ilie Năstase, „înger păzitor” cu stele de general pentru deţinuta Playboy Brigitte Sfăt


GALERIE FOTO: La plimbare cu maşina prin Timişoara


Cine sunt fraţii interlopi Torj, soţul şi cumnatul amantei lui Ilie Năstase



Citeşte mai jos alte detalii interesante despre interlopii Ovidiu şi Lucian Torj, soţul şi cumnatul vedetei Playboy:

image

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite