Timişoara: Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara
Timişoara: Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Clanul Torj a fost arestat după ce poliţistul Viorel Renu, cu care Lucian Torj se sfătuia la telefon, a fost aruncat în puşcărie pentru trafic de influenţă.

Bucureşti: VIDEO Poliţist de la Rutieră, arestat pentru trafic de influenţă

CITEŞTE ŞI:

Consilierul Torj: „Eu decid cine e bătut la bar“
Timişoara: Clan interlop trimis în judecată
Lucian Torj vrea să scape pe o cauţiune de 10.000 de lei

Numele comisarului-şef Renu, fost şef al Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Timişoara, a apărut şi în dosarul grupării de crimă organizată condusă de consilierul PSD Lucian Torj. Lui Renu i se spunea „unchiul” şi nu de puţine ori Torj a apelat la poliţist pentru a-i rezolva diverse probleme. În schimb, Renu a apelat la serviciile „gorilelor” lui Torj care au fost trimise pentru a-l sprijini pe un interlop arab, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Fostul şef al Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Timişoara, comisarul şef Viorel Renu, este unul dintre principalii colaboratori ai consilierului Lucian Torj. Renu a fost arestat în decembrie 2008, pentru că a încercat să scoată din Penitenciarul Timişoara  pe un informator de-al său, judecat pentru trafic de persoane.

La trei luni după arestarea lui Renu, oamenii lui Torj au fost săltaţi din casele lor şi arestaţi, iar acum sunt judecaţi pentru proxenetism şi trafic de influenţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite