EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divorţul dintre Ilie Năstase şi Amalia a fost pronunţat la sfârşitul lunii iunie, la Paris. Fostul mare tenismen nu a stat prea mult să sufere şi a intrat rapid într-o nouă relaţie. De această dată, Năstase şi-a găsit perechea la Timişoara, în persoana modelului Brigitte Sfăt. Noua relaţie l-a atras pe marele sportiv într-un scandal monstru, cu bătăi circ şi dosare la Poliţie, iscat în jurul divorţului femeii controvers

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

Călcâiele lui Ilie Năstase s-au aprins după vedeta Playboy după ce a văzut-o la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, difuzat la sfârşitul lunii mai. Brigitte Sfăt a fost invitata lui Mădălin Ionescu pentru a povesti despre o problemă legată de o proprietate, la Arad. 

Am văzut-o pentru prima dată la aceea emisiune. După emisiune am aflat numărul ei şi i-am trimis un SMS prin care am spus că vreau să o ajut în problema legată de aceea casă. Am ştiut înainte să o caut cine este. La Acces Direct s-a vorbit despre ea. Nu mă interesează trecutul ei. Nu putem trăi din amintiri. Ştiu că a făcut puşcărie nevinovată. Multă lume păţeşte aşa ceva în România”, a declarat Ilie Năstase.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ŞI VEDETA PLAYBOY ÎN TIMIŞOARA

De la un simplu SMS până la o întâlnire nu a mai fost decât un pas. După o perioadă de tatonare prin telefon, Năstase a venit la Timişoara pentru a se întâlni cu Brigitte. „Telefoanele de la Ilie au venit într-un moment greu al vieţii mele. Eu cu soţul meu nu mai aveam nicio relaţie. Eram deja în proces de divorţ. Şi am avut foarte multe probleme. La început mi-a fost teamă să mă văd cu el, mai ales după ce am aflat vârsta lui. Dar arată foarte bine”, a declarat Brigitte Sfăt.


GALERIE FOTO: La plimbare cu maşina prin Timişoara

„Trăiesc o relaţie frumoasă”

În plin proces de divorţ cu Ovidiu Torj, un membru cunoscut al lumii interlope din Timişoara şi partenerul ei de afaceri, Brigitte Sfăt spune că era terorizată. Scandalurile dintre cei doi au început la scurt timp după căsnicie, însă ultima perioadă a fost extrem de agitată. Fiecare din ei au depus plângeri la poliţie pentru vătămări corporale. Torj susţine că soţia sa ar fi încercat să îl taie cu o sticlă, în urma unui scandal într-un restaurant. Brigitte, pe de altă parte, spune că ea a fost victima în acel scandal, după ce Torj a umplut-o de vânătăi chiar acolo, în restaurant. În mijlocul acestei furtuni, mesajul lui Ilie a venit ca un colac de salvare pentru tânără.

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

Trăiesc o relaţie frumoasă. Am dreptul să mă bucur şi eu după atâta amărăciune. Nu credeam că o să îmi mai fie bine vreodată. Mă bucur că l-am întâlnit pe acest om care mă înţelege şi este alături de mine. Am dreptul să îmi refac viaţa.Vreau să am linişte. Vreau să scap de fostul meu bărbat”, a spus Brigitte Sfăt.



La cumpărături în Viena

Amalia şi Ilie Năstase pe vremea când încă mai formau un cuplu
image
image
image

Ilie Năstase  şi Brigitte Sfăt au petrecut momente intime în exursiile din străinătate. Fostul tenismen şi-a dus iubita în Germania, Austria şi Italia. Cea mai recentă ieşire a fost chiar la mijlocul acestei săptămâni, când cei doi au ales să mergă la cumpărături, la Viena. Reporterii „Adevărul de Seară” l-au descoperit pe Nasty în capitala Austriei. La revenirea în Timişoara, cei doi nu păreau să se mai ascundă de nimeni. Ba mai mult s-au afişat în locuri publice. S-au plimbat în zona centrală, s-au relaxat pe terase şi au luat masa la restaurente de lux.

Ilie Năstase își ia haine de burlac de la Viena, fiind cazat în buricul târgului (FOTO)

Năstase în audienţă la şeful poliţiei

Brigitte Sfăt se află în plin proces de divorţ cu Ovidiu Torj, un binecunoscut om din lumea interlopă, şi totodată partenerul ei de afaceri. Ultima perioadă a fost extrem de agitată fiecare din ei făcând plângeri la poliţie pentru vătămări corporale.
Ilie Năstase a cerut o audienţă la şeful Poliţiei Muncipiului Timişoara, pentru a se asigura că plângerea iubitei sale este tratată cu seriozitate. „M-a sunat şi mi-a spus că e Năstase. L-am primit în audienţă ca pe orice alt cetăţean. El o însoţea de fapt pe Brigitte. Noi avem două plângeri, una depusă de Ovidiu Torj împotriva ei şi una în care ea îl acuză pe bărbat de lovire”, a declarat comisarul-şef Gheorghe Popescu, şeful Poliţiei Timişoara.
EXCLUSIV Ilie Năstase, „înger păzitor” cu stele de general pentru deţinuta Playboy Brigitte Sfăt

Scandal pe aeroport

Acum două săptămâni, Năstase a venit, de la Bucureşti, pe aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, unde urma să se întâlnească cu noua sa iubită. Cei doi se pregăteau să plece într-o vacanţă la Milano. La aeroport şi-a făcut apariţia Ovidiu Torj, cu fiica lui şi a Brigittei. Într-o scenă parcă desprinsă dintr-un film, fostul soţ i-a dat fetiţa iubitei lui Năstase, îndemnând-o s-o ia şi pe micuţă în vacanţă. Prinsă la mijloc, Brigitte s-a trezit cu fetiţa care nu avea paşaport, iar soţul ei acuzând-o că nu este o mamă bună. Pentru că scandalul luase amploare, a fost chemată poliţia.



A fost un conflict intre mai multe persoane, dar a fost o problemă de familie. Nu a fost nevoie de amenzi. Ilie Năstase şi partenera lui erau deja îmbarcaţi în momentul în care au ajuns poliţiştii. Copilul a rămas cu tatăl lui şi cu buncii, pe aeroport”, a spus comisarul şef Dan Peteri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Transporturi Timişoara.


FOTO: Brigitte Sfăt la ieşirea din Penitenciarul Timişoara

Playboy la penitenciar

Brigitte Sfăt a câştigat, la începutul anilor 2000, concursul Top Model România, a fost printre finalistele la Top Model of the World şi a pozat în revista Playboy. S-a căsătorit cu omul de afaceri Octavian Sfăt, care deţinea în Timişoara o discotecă, un club şi mai multe restaurante. La 25 de ani, a rămas văduvă după ce primul ei soţ, Octavian Sfăt, a murit de infarct. Tânăra s-a trezit cu un veritabil imperiu, însă a fost nevoită să renunţe la majoritatea proprietăţilor din cauza datoriilor acumulate de fostul soţ.



Colac peste pupăză, Brigitte Sfăt a fost condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, acuzată că a ordonat sechestrarea şi tâlhărirea unui barman pe care l-a bănuit că o furase. Printre cei închişi s-a aflat şi interlopul Ovidiu Torj, omul cu care avea să se căsătorească Brigitte şi cu care are acum un copil de trei ani.

Comandantul penitenciarului i-a permis să predea aerobic şi fitness colegelor de suferinţă, iar după doi ani a ieşit pentru bună purtare.

Sportiv de aur
Ilie Năstase este unul din cei mai cunoscuţi sportivi din România, făcând parte din trioul de aur Nadia-Năstase-Hagi. Nasty a fost numărul unu mondial în 1972 şi 1973, ani în care a câştigat US Open şi French Open. A jucat timp de 18 ani în echipa de Cupa Davis a României, fiind finalist în 1969, 1971 şi 1972. A fost desemnat de patru ori „Cel mai bun sportiv român al anului” (în 1969, 1972, 1973 şi 1974).

image
image
Fotomodelul Playboy Brighite Sfăt a ieşit din închisoare
image

A intrat în politică în anii 1990, candidând în 1996 la postul de primar al Bucureştiului. În anul 1994 a fost căpitan nejucător al echipei României de Cupă Davis. În 2005, „Tennis Magazine” l-a plasat pe locul 28 în lista celor „40 cei mai mari jucători de tenis din ultimii 40 de ani”.

Citeşte mai jos alte detalii interesante despre interlopii Ovidiu şi Lucian Torj, soţul şi cumnatul vedetei Playboy:

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

VIDEO: Emisiunea Acces Direct




Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite