Ilie Năstase își ia haine de burlac de la Viena, fiind cazat în buricul târgului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divorţat şi disponibil pentru noi cuceriri, Ilie Năstase îşi încarcă bateriile în Viena, cu plimbări şi cumpărături de lux. Adevărul de Seară Oradea l-a surprins în forfota oraşului şi vă prezintă fotografii în exclusivitate.

Nasty parcă a înflorit în capitala Austriei, fiind cazat chiar în buricul târgului, în Piaţa Sfântul Ştefan (Stephanplatz).

Miercurea trecută, reporterul Adevărul de Seară Oradea l-a surprins chiar în faţa Hotelului Royal, în timp ce, ajutat de valeţi, Nasty îşi burduşea portbagajul Maybach-ului cu pungi de la magazinele de fiţe, semn că shopping-ul este un pansament şi pentru bărbaţi, nu doar pentru femei.

Relaxat, haios, fostul mare tenisman a atras toate privirile cu ţinuta sa de promenadă, compusă din bermude albe, tricou alb şi adidaşi, dar şi cu zâmbetul ştrengăresc, atât de caracteristic lui.

image

Hotelul Royal este situat la nici două minte de Catedrala Sfântul Ştefan, însă, cu toate acestea, pe site-urile dedicate turiştilor, hotelul nu are referinţe foarte bune.

image

Camerele de hotel Royal au un aspect elegant, dar sunt destul de mici

Potrivit celor care au fost cazaţi la hotelul ales de Nasty, singurul său avantaj este amplasarea în mijlocul oraşului, fiind înconjurat de magazine de lux şi de monumente istorice, de altfel exact ce-şi dorea Ilie.

La şase luni după ce a aruncat "bomba" că nu mai formează un cuplu împreună cu Amalia, Ilie Năstase încearcă să se acomodeze cu statutul de burlac. Fostul mare tenisman stă mai mult pe la Viena şi Paris, încercând s-o uite pe fosta soţie. De altfel, Amalia a dezvăluit pentru Click! că divorţul lor a avut loc tot în străinătate.

image


Dă CLICK pe poză pentru o fotogalerie cu Ilie Năstase la Viena

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite