EXCLUSIV Generalul Ilie Năstase a ajuns înger păzitor al infractoarei Playboy Brigitte Sfăt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare sportiv încearcă să îşi sprijine noua iubită în procesul ei de divorţ. Ilie Năstase a cerut o audienţă la şeful Poliţiei Timiş, pentru a se asigura că plângerile modelului sunt tratate cu seriozitate maximă. Şeful Poliţiei susţine că nu s-a lăsat impresionat nici de personalitatea sportivului şi nici de stelele de general pe care Năstase le are pe umăr.

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

Relaţia dintre Ilie Năstase şi modelul Brigitte Sfăt are toate condimentele pentru o telenovelă de succes. El, fost mare tenismen, este unul din oamenii care fac imagine României peste hotare. Ea, fost top-model, a făcut închisoare şi a fost căsătorită cu un interlop.

EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

O apără acum generalul Năstase

Năstase este pus în faţa unei situaţii inedite, care însă nu pare să îl deranjeze. Acesta a căzut la mijloc în plin proces de divorţ între Brigitte şi Ovidiu Torj. Ultima perioadă a fost extrem de agitată, fiecare din ei făcând plângeri la poliţie pentru vătămări corporale. Cel mai grav incident reclamat de cei doi soţi aflaţi în divorţ s-a petrecut acum două săptămâni. Brigitte Sfăt susţine că a fost dezbrăcată cu forţa, umilită şi agresată de Ovidiu Torj, în restaurantul lor, în fata angajaţilor.

  Torj susţine că Brigitte a încercat să îi înfigă în inimă un pahar spart pe care l-a folosit pe post de cuţit. Ambii au depus reclamaţii la poliţie pentru provocare de scandal şi vătămare corporală. În ultimii ani Brigitte Sfăt a mai depus numeroase reclamaţii împotriva soţului ei, pe care îl acuza că o tratează cu violenţă extremă, însă de fiecare dată şi-a retras plângerile. Brigitte a aprlat chiar şi la Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, un ONG care se ocupă şi de femeile abuzate. Însă şi de această dată şi-a retras plângerea, spunând că îi este frică de soţul ei.  În divorţul violent de interlopul Ovidiu Torj a intervenit acum, foarte direct şi hotărât, Ilie Năstase, general în rezervă, care a făcut deja prima vizită la Poliţie, la braţ cu deţinuta Playboy, pentru a se asigura că autorităţile vor lua măsuri ferme. "Comisarul Popescu, şeful poliţiei a fost sunat de la Bucureşti să îl primească pe Năstase", a spus o sursă din Poliţia Timiş. Gheorghe Popescu, şeful Poliţiei Judeţului Timiş, a declarat că lucrurile nu stau aşa şi că nimeni nu a intervenit pentru ca Năstase să intre la el în birou, celebrul sportiv fiind primit în programul legal de audienţe. 


image
image
Amalia şi Ilie Năstase pe vremea când încă mai formau un cuplu

Scandal pe aeroport

În urmă cu două săptămâni, Năstase a venit, de la Bucureşti, pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, unde urma să se întâlnească cu noua sa iubită. Cei doi se pregăteau să plece într-o vacanţă la Milano. La aeroport şi-a făcut apariţia Ovidiu Torj, cu fiica lui şi a Brigittei. Într-o scenă parcă desprinsă dintr-un film, fostul soţ i-a dat fetiţa iubitei lui Năstase, îndemnând-o s-o ia şi pe micuţă în vacanţă.

Prinsă la mijloc, Brigitte s-a trezit cu fetiţa care nu avea paşaport, iar soţul ei acuzând-o că nu este o mamă bună. "A fost ceva incredibil. Îşi aruncau copilul de la unul la altul şi fetiţa plângea. Era distrusă şi nu înţelegea nimic. Mi-a părut aşa de rău de copil, se vedea că suferă enorm", a spus un martor ocular al incidentului.

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

image

Teroarea ameninţărilor cu moartea: martori hărţuiţi ca să nu depună mărturie împotriva clanului consilierului-interlop Lucian Torj



Pentru că scandalul luase amploare, a fost chemată poliţia. „A fost un conflict între mai multe persoane, dar a fost o problemă de familie. Nu a fost nevoie de amenzi. Ilie Năstase şi partenera lui erau deja îmbarcaţi în momentul în care au ajuns poliţiştii. Copilul a rămas cu tatăl lui şi cu bunicii, pe aeroport”, a spus comisarul şef Dan Peteri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Transporturi Timişoara.


image



Năstase în audienţă la poliţie


Ilie Năstase a cerut o audienţă la şeful Poliţiei Muncipiului Timişoara, pentru a se asigura că plângerea iubitei sale este tratată cu seriozitate. „M-a sunat şi mi-a spus că e Năstase. M-am speriat, am întrebat <Care Năstase ? Adrian Năstase>. El mi-a spus că e Ilie Năstase tenismenul şi că vrea să vină la mine cu Brigitte. Ea fusese în trecut de nenumărate ori în audienţă să reclame că are probleme cu soţul. L-am primit în audienţă ca pe orice alt cetăţean. Era joi şi joi am program de audienţă- El o însoţea pe Brigitte. Mi-a dat exemple cum e legea în alte ţări în situaţia asta. Avem două plângeri, una depusă de Ovidiu Torj împotriva ei şi una în care ea îl acuză pe bărbat de lovire”, a declarat comisarul-şef Gheorghe Popescu, şeful Poliţiei Timişoara.

"Orice bărbat ar face asta!"

image
image

Ilie Năstase a declarat, într-o discuţie cu reporterii Adevărul de seară Timişoara că o va susţine pe Brigitte Sfăt în divorţul urât prin care trece, chiar dacă este şi el hărţuit de soţul interlop. "Îmi dă zeci de mesaje scrise pe mobil să o las în pace. Eu o susţin.  Orice bărbat ar face asta", a spus Ilie Năstase. Surse care au dorit să nu le fie făcută publică identitatea susţin că zilele trecute s-ar fi consumat chiar şi un episod agresiv între Ilie Năstase şi Ovidiu Torj. "S-au ameninţat în parcarea Hotelului Continental, aproape s-au luat la bătaie", a spus sursa citată.
"Nu este adevărat. Nu se pune problema", a negat Năstase. Un alt episod agresiv s-a consumat la restaurantul Casa cu Flori, tot zilele trecute când Năstase şi Sfăt au ieşit la masă. "A venit Ovidiu şi s-a pus la o masă alăturată şi a comandat cu voce foarte tare o cafea şi a spus că plăteşte domnul de la masa alăturată, arătând spre domnul Năstase", a povestit un martor ocular.
Brigitte Sfăt a confirmat incidentul. "Mă urmăreşte peste tot, mă ameninţă. Să vedeţi ce mesaje îmi trimite", a spus Brigitte Sfăt.

image


Citeşte mai jos alte detalii interesante despre interlopii Ovidiu şi Lucian Torj, soţul şi cumnatul vedetei Playboy:

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

VIDEO: Emisiunea Acces Direct

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite