EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta puşcăriaşă care a pozat în Playboy, acum femeie de afaceri, nu s-a prezentat la termenul de divorţ pe care îl avea la Judecătoria Timişoara, iar procesul ei a fost suspendat, până când fie ea, fie soţul ei, Ovidiu Torj, vor solicita reluarea divorţului în instanţă. Sfăt este acum prietena lui Ilie Năstase, care spune că este hărţuit de interlopul Torj.

EXCLUSIV: Ilie Năstase a intrat în mari încurcături cu lumea interlopă din Timişoara

Brighite Sfăt a declarat reporterilor Adevărul de Seară că vrea să divorţeze. Aceasta este acum prietena lui Ilie Năstase şi cei doi au petrecut toată ziua de ieri în cluburile şi restaurantele luxoase din Capitala Banatului. "Vreau să scap de acest om şi să trăiesc liniştită mai departe", a spus Sfăt aseară.

Hotărârea femeii nu se vede însă în dosarul de divorţ aflat pe rolul instanţelor din Timişoara.

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

Legal, în instanţă, Sfăt şi soţul ei tărăgănează despărţirea. În acest timp Ilie Năstase este hărţuit cu telefoane şi urmărit de fostul soţ al femeii, Ovidiu Torj. Foarte cunoscut şi temut în lumea interlopă din Timişoara, personaj cu antecedente penale, Torj îi urmăreşte pe Brighite Sfăt şi pe Ilie Năstase prin toată Timişoara. Năstase a fost nevoit să meargă deja şi la Poliţie, acesta luând decizia de a se implica personal pentru a o ajuta pe Sfăt.

image

Dosarul de divorţ spune altă poveste

Divorţul fostului model Playboy, Brigitte Sfăt, se transformă într-o telenovelă, după ce aceasta a renunţat a treia oară să pună punct, din punct de vedere legal, relaţiei sale cu Ovidiu Torj, după o căsnicie care a început în urmă cu trei ani.
Brigitte a cerut divorţul pentru a treia oară, însă pentru că nu s-a prezentat la proces, magistraţii au hotărât zilele trecute să suspende cauza. În timp ce fotomodelul  pretinde că fiica ei e ţinută abuziv de Torj la domiciliul buncii, soţul ei spune că Brigitte nu s-a ocupat de îngrijirea copilului niciodată şi e dezinteresată de situaţia fetiţei.

Susţine că soţul o ţine departe de fiică

„Relaţia mea cu soţul meu este pur formală, lipsită de consistenţă. Nu mai avem o viaţă de familie din iulie 2009, de când nu mai locuim împreună. El m-a împiedicat prin manifestări violente să o iau înapoi acasă pe fiica mea pentru a mă ocupa de creşterea acesteia", a declarat modelul în cererea sa de divorţ înregistrată la Judecătoria Timişoara.

Vedetă Playboy eclipsată de căţei cu fiţe

Certuri şi bătăi imediat după căsătorie

Fotomodelul Playboy spune că certurile şi bătăile dintre ea şi soţul ei au început imediat după căsătorie, în 2007, când cei doi au hotărât să îşi unească destinele după ce au înfruntat puşcăria pentru aceeaşi infracţiune: lipsire de libertate. „Ne-am căsătorit în 12 iulie 2007, cu o zi înainte să se nască fiica noastră. Neînţelegerile dintre mine şi Ovidiu au început la foarte scurt timp după încheierea căsătoriei, el lipsind foarte mult de acasă fără să ofere nici un fel de explicaţii, nu avea un loc de muncă şi pentru că nu avea venituri eu au fost nevoită să înreţin familia. Pe fondul acestui comportament, însoţit de violenţe de limbaj sau fizice, între noi au apărut grave neînţelegeri", a mai declarat Sfăt la Judecătoria Timişoara. Ancheta socială realizată recomandă instanţei ca micuţa să-i fie încredinţată lui Brigitte Sfăt.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ŞI VEDETA PLAYBOY ÎN TIMIŞOARA

Năstase se implică în scandal

image
Amalia şi Ilie Năstase pe vremea când încă mai formau un cuplu

Ilie Năstase, care acum este prietenul fostei vedete Playboy, a luat decizia de a se implica în războiul dintre Sfăt şi soţul ei.  Acesta se află la Timişoara şi ieri a însoţit-o pe Sfăt la Poliţie, unde există mai multe dosare în care se cercetează scandalurile monstru dintre Sfăt şi Torj. Pereznţa lui Năstase alături de o femeie cu un  trecut atât de dubios a şocat. După ce au fost la poliţie, cei doi şi-au petrecut ziua de ieri în Timişoara, la mai multe restaurante şi hoteluri de lux.

Năstase şi Sfăt: shopping în Viena

Divorţat şi disponibil pentru noi cuceriri, Ilie Năstase îşi încarcă bateriile în Viena, cu plimbări şi cumpărături de lux. Adevărul de Seară Oradea l-a surprins în forfota oraşului şi vă prezintă fotografii în exclusivitate. Nasty parcă a înflorit în capitala Austriei, fiind cazat chiar în buricul târgului, în Piaţa Sfântul Ştefan (Stephanplatz).

Citeşte mai jos alte detalii interesante
Ilie Năstase își ia haine de burlac de la Viena, fiind cazat în buricul târgului (FOTO)


GALERIE FOTO: La plimbare cu maşina prin Timişoara

image

Condamnaţi pentru sechestrare şi tortură pentru bani

Sfăt şi Torj au fost condamnaţi la închisoare, pentru că în noaptea de 16 spre 17 februarie 2003, au sechestrat şi bătut cu sticle de plastic pline cu apă în clubul Discoland, doi bărbaţi care îi datorau lui Sfăt 5.000 de euro şi i-au pus să semneze un contract prin care se îndatorau cu un miliard de lei vechi. Condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, Sfăt s-a ascuns iniţial de poliţişti, apoi s-a predat. E a făcut doi ani de puşcărie şi a rămas cu un rest de pedeapsă de 533 de zile.


FOTO: Brigitte Sfăt la ieşirea din Penitenciarul Timişoara

Fratele lui Ovidiu Torj e tot în puşcărie


Lucian Torj, fratele mai mic al lui Ovidiu, este după gratii din ianuarie 2009, când a fost săltat de trupele speciale ale Poliţiei Timiş din casa sa din Biled, unde era consilier local. Lucian Torj este judecat pentru proxenetism şi intracţiuni de crimă organizată, după o anchetă de aproape un an a procurorilor DIICOT, fiind acuzat că a condus cu o mînă de fier o reţea care se ocupa cu şantaje şi recuperări de bani, el fiind arestat alături de alţi 12 indivizi. Cu toate acestea, probele anchetatorilor depuse la dosar împotriva lui Torj sunt destul de „subţiri" şi ele se rezumă la convorbiri telefonice interceptate de SRI şi mai puţin la probe materiale concrete. 


Fotomodelul Playboy Brighite Sfăt a ieşit din închisoare
image

Citeşte mai jos alte detalii interesante despre interlopii Ovidiu şi Lucian Torj, soţul şi cumnatul vedetei Playboy:

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată


Aseară, cei doi amorezi au luat cina la un restaurant luxos din Timişoara, după ce s-au întors de la Viena. Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au povestit reporterilor de la Adevărul de Seară, la cină, despre relaţia lor. Citiţi mai multe în noaptea aceasta pe

timişoara.adevărul.ro

Aflaţi detalii despre încurcăturile cu iz penal în care s-a implicat Ilie Năstase din cauza relaţiei cu vedeta infractoare, mâine în


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite