Cine sunt fraţii interlopi Torj, soţul şi cumnatul amantei lui Ilie Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Torj (stânga) face spectacol în instanţă
Lucian Torj (stânga) face spectacol în instanţă

Ilie Năstase a intrat într-un cerc vicios foarte periculos. Gruparea Torj este una din cele mai temute grupări ale lumii interlope din Banat. Lucian Torj, cumnatul lui Brighite Sfăt este încă în arest, după ce a fost arestat în urmă cu un an şi jumătate împreună cu alţi 12 locotenenţi ai săi. Lucian Torj, fost consilier local PSD în localitatea Biled, este acuzat de proxenetism, şantaj şi recuperări de bani. Ovidiu Torj, înc

Ovidiu Torj şi Brighite Sfăt, care încă poartă numele de Torj, se războiec în instanţă pentru a-şi desface căsnicia. Disputele dintre cei doi nu se duc numai prin documente în sala de judecată, ci s-a ajuns şi la agresiuni fizice, motiv pentru care fiecare a depus câte o plângere la poliţie. Între cei doi soţi, care au făcut puşcărie împreună pentru sechestrare de persoane, a intervenit şi fostul tenismen, celebrul Ilie Năstase, care s-a interesat la şeful Poliţiei Timiş pentru a se asigura că plângerea prietenei sale este bine tratată. „Nu vreau decât să mă lase în pace. A fost singurul om care a fost lângă mine şi m-a sprijinit în momentele grele, dar dacă nu mai merge, nu merge. S-a ajuns şi la violenţe. M-a tăiat pe picior”, a spus plângând Brigite Sfăt despre Torj. La rândul său Ovidiu Torj susţine că el a fost cel agresat de Brighite Sfăt, care i-ar fi înfipt un pahar spart în piept. Fostul tenismen, Ilie Năstase a confirmat pentru "Adevărul de Seară" că, pe telefonul personal primeşte zeci de telefoane şi SMS-uri de la Ovidiu Torj, care este foarte gelos. Există voci care spun chiar că între cei doi a existat o altercaţie. Atât Năstase cât şi Torj neagă însă acest lucru.

Citeşte şi:
EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

EXCLUSIV Generalul Ilie Năstase a ajuns înger păzitor al infractoarei Playboy Brigitte Sfăt

Ilie Năstase își ia haine de burlac de la Viena, fiind cazat în buricul târgului


Nici cumnatul fostului model, Lucian Torj, nu este uşă de biserică. Acesta a ajuns în spatele gratiilor în februarie 2009, fiind încă în arest. Conform procurorilor, Lucian Torj "păstorea" cum stabilea tarifele, cuprinse între 100 şi 150 de euro, cât şi clienţii cu care făceau sex cele 10 fete. Consilierul local, care dorea să fie ales peste patru ani primar în Biled, amenda cu 50 sau 100 de euro prostituatele care nu satisfăceau clienţii, înjurau sau absentau nemotivat de la „muncă“. Fetele au fost amendate şi pentru că plecau, fără voie, la braţ cu temutul interlop Mircea Veraxa, zis „Balaurul“. Prostituatele erau rulate şi de agentul Lucian Stanca, poliţist de la Secţia 1 din Timişoara, care a fost arestat în decembrie 2008 pentru trafic de droguri.

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului



„Eu decid cine e bătut la bar”

Amalia şi Ilie Năstase pe vremea când încă mai formau un cuplu
image

Ele întreţineau relaţii sexuale cu clienţii în hoteluri din Timişoara, recepţionerii fiind plătiţi cu 30 de euro. Cea mai mare parte a banilor câştigaţi de prostituate, spun procurorii, ajungeau la Torj, căruia i se raportau încasările, prin SMS, la finalul fiecărei nopţi.Conform interceptărilor telefonice existente la dosar, consilierul PSD ordona ca prostituatele neascultătoare să fie bătute de unii dintre locotenenţii săi: Sorin Flucsă, Sergiu Burcaş şi Ciprian Gavrilă. „Eu hotărăsc cine este bătut la bar“, a spus Torj, într-o discuţie cu Flucsă, care a vrut să o bată pe prostituata „Roxi Ţiganca“, care a nemulţumit un client.

Teroarea ameninţărilor cu moartea: martori hărţuiţi ca să nu depună mărturie împotriva clanului consilierului-interlop Lucian Torj




Bordel lângă Poliţie


Flucsă, Gavrilă şi Florin Sprânceană aveau prostituate plasate şi în două apartamente închiriate pe Bulevardul Take Ionescu, peste drum de sediul Poliţiei Timiş. Clienţii erau racolaţi prin „Publitim“, iar banii ajungeau la oamenii lui Torj.

Primarul din Biled, urmărit „cu băieţii“

Interceptările SRI arată că Torj, consilier local în Biled, a ameninţat telefonic mai multe persoane de la care cerea bani cu „băieţii mei“ şi „echipa de băieţi“, care „te împachetează, îţi rupe mâinile şi picioarele“. Pe urmele primarului din Biled, Leontin Duţă, Torj a pus interlopi din Constanţa să-i ameninţe şi să-i sperie familia pe litoral. Interlopii acţionau cu sălbăticie în Timişoara, chiar sub ochii autorităţilor. Sorin Flucsă, omul de încredere al lui Torj, a lovit cu sabia un tânăr în cap, gât şi abdomen, în faţa unui bloc în care au apartamente toţi şefii Poliţiei Timiş. Ulterior, Flucsă chiar a raportat telefonic unui poliţist de la Secţia 2 că a „chişcat urât, urât“ victima. De asemenea, patronul unei firme de înmatriculări din Timişoara a fost bătut cu parul pentru că nu a înmatriculat nişte maşini şi ar fi creat grupului o pagubă de 15.000 de euro. La fiecare înfăţişare din instanţă, Lucian Torj face spectactacol şi susţine că a fost arestat pe criterii politice.

Citeşte mai jos alte detalii interesante despre interlopii Ovidiu şi Lucian Torj, soţul şi cumnatul vedetei Playboy:

image

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

VIDEO: Emisiunea Acces Direct

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite