Ilie Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Paris şi pe Coasta de Azur, împreună cu Brigitte Sfăt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tenisman va sărbători împlinirea vârstei de 64 de ani în capitala Franţei, împreună cu noua lui iubită. Ovidiu Torj, soţul fostului top-model, este dezamăgit de atitudinea Brigittei şi susţine că aceasta ar trebui să se ocupe de copilul lor.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au plecat, sâmbătă, la Paris, unde fostul tenismen deţine un apartament de lux. Năstase şi-a obişnuit deja iubita cu excursii în străinătate, după ce cuplul a petrecut momente intime în Germania, Austria şi Italia. Pentru această săptămână, fostul tenismen a pregătit o nouă surpriză: o vacanţă pe Coasta de Azur.

EXCLUSIV Generalul Ilie Năstase a ajuns înger păzitor al infractoarei Playboy Brigitte Sfăt


Surse apropiate celor doi susţin că „Nasty” şi Brigitte urmează să se mute în Statele Unite ale Americii, pentru a scăpa de gura cârcotaşilor din ţară. Toate acestea îl necăjesc pe Ovidu Torj, soţul Brigittei Sfăt, cei doi aflându-se în plin proces de divorţ. După mai multe înfăţişări în faţa avocaţilor, procesul a fost suspendat, iar decizia finală se va da la începutul lunii septembrie.


image


GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ŞI BRIGITTE SFĂT ÎN TIMIŞOARA

„Eu sper să se termine cât mai repede acest proces. Brigitte nu mai are nimic de-a face cu acel om. Ei sunt despărţiţi de multă vreme. Noi vom merge pentru ziua mea la Paris şi pe Coasta de Azur”, a declarat Ilie Năstase.

„Le doresc succes”

În tot acest timp, mediatizarea relaţiei dintre Brigitte şi Năstase nu este pe placul interlopului Ovidiu Torj, care este, în acte, soţul modelului. „Nu e normal ca până la pronunţarea procesului să se laude că are o relaţie cu Ilie Năstase. Eu am vorbit şi cu Ilie, am spus că nu am nimic împotriva lor şi i-am urat succes în viaţă. Dar Brigitte nu este încă divorţată. Se vede care dintre noi a fost corect şi care nu”, a declarat Ovidiu Torj.


EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj


„Eu sunt babysitter”


Ovidiu Torj susţine că Brigitte pozează în victimă, în timp ce el este nevoit să se ocupe de copilul lor. „Eu nu sunt interlop periculos cum se spune, eu sunt babysitter”, a spus Torj. El a fost implicat, în 2003, în scandalul sechestrării unui barman, dosar în care a fost condamnat alături de Brigitte Sfăt.
„Eu am făcut puşcărie din cauza ei”, se plânge Ovidiu Torj. Acesta a trăit foarte mulţi ani în Austria, a fost sportiv de performanţă, practicant de lupte libere. Sătul de încurcăturile cauzate de nevastă, se gândeşte să părăsească din nou ţara. Între Ovidiu Torj şi Brigitte au avut loc, în ultimul timp, mai multe altercaţii, în care cei doi s-au acuzat reciproc de vătămări corporale şi loviri. Poliţiştii anchetează două plângeri care au fost depuse de fiecare din cei doi soţi.

image

Relaţie după o emisiune TV

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt sunt împreună de mai bine de o lună. Fostul tenismen s-a oferit să o ajute pe timişoreancă într-o problemă legată de un imobil la Arad, după ce a urmărit cazul la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. După o scurtă perioadă de tatonare, cei doi au recunoscut relaţia lor. „Îmi doresc să petrec împreună cu Ilie ziua lui de naştere. El este omul care mă face fericită acum. După mult timp merit şi eu să fiu fericită. Nu am ce să fac dacă nu a mai mers căsătoria cu Ovidiu Torj. Acum vreau să îmi refac viaţa alături de Ilie Năstase”, a declarat Brigitte Sfăt.

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase împlineşte astăzi 64 de ani

Citeşte şi:

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

VIDEO: Emisiunea Acces Direct

GALERIE FOTO: Prietena lui Ilie Năstase la Acces Direct

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite