EXCLUSIV Viaţa incredibilă de telenovelă a amantei milionarului Ilie Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase susţine că ştia despre trecutul tumultuos al Brigittei Sfăt de la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1. Fostul mare tenismen susţine că lumea nu trebuie să o judece prin prisma a ceea ce a făcut.  Povestea amantei milionarului este incredibilă, viaţa femeii părând despinsă dintr-o telenovelă.

Relaţia dintre Năstase şi Brigitte a evoluat rapid, după ce cuplul a petrecut moment intime în Germania, Austria şi Italia. De ziua lui Ilie Năstase, care ieri a împlinit 64 de ani, cei doi au petrecut pe Coasta de Azur. Surse apropiate celor doi susţin că Nasty şi Brigitte urmează să se mute în Statele Unite ale Americii.  "Pe mine nu mă interesează trecutul ei. Nu trăiesc nici eu cu trecutul meu. Pe cine mai interează că eu am jucat tenis? Ar fi bine să nu o judece lumea prin prisma a ceea a făcut. Ea orcum a făcut puşcărie nevinovată. Se întâmplă asemenea lucruri în România", a spus Ilie Năstase.  

image

A câştigat Top Model România

Viaţa Brigittei Sfăt este demnă de scenariul unei telenovele. Tânăra a trecut pe rând de la statutul de top-model, la cea de soţie, mamă, văduvă, deţinută şi om de afaceri. Brigitte Sfăt s-a făcut cunoscută la începutul anilor 2000, după ce a câştigat concursul Top Model România şi a fost printre finalistele la Top Model of the World. Aceasta a participat la numeroase prezentări de modă şi are şi câteva pictoriale în revista Playboy.

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

Văduva "neagră"

S-a căsătorit cu un om de afaceri, Octavian Sfăt, care deţinea în Timişoara o discotecă, un club, mai multe restaurante şi două vile. La 25 de ani, în decembrie 2002, Brigitte a rămas văduvă după ce Octavian Sfăt a murit de infarct. Moartea lui Sfăt a fost, la vremea aceea, învăluită în mister, având în vedere că starea lui de sănătate era bună.

A rămas cu restaurantul Maestro

Tânăra s-a trezit cu un veritabil imperiu, fără experienţă în afaceri, astfel că în scurt timp a fost nevoită să renunţe la majoritatea proprietăţilor din cauza datoriilor acumulate de fostul soţ. Ea a vândut, pe rând, în decurs de câţiva ani, clubul Ramses, discoteca Discoland, unul dintre restaurante, astfel că astăzi din averea fostului soţ Brgitte a mai rămas cu restaurantul „Maestro”, din centrul Timişoarei. Femeia de afaceri caută acum soluţii pentru a închiria restaurantul cu specific italian, semn că recesiunea economică i-a afectat din plin.

Vezi galerie foto cu restaurantul Maestro şi fosta discotecă Discoland


Instructor de fitness la penitenciar

Peste un an de la moartea lui Octavian Sfăt, în 2003, Brigitte Sfăt a fost condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, acuzată că a ordonat sechestrarea şi tâlhărirea administratorului clubului Ramses, pe care l-a bănuit că o furase la încasări. Managerul Bogdan Georgiu a fost sechestrat şi bătut cu sticle de plastic pline cu apă, într-un separeu al discotecii Discoland. Georgiu a fost pus să plătească o datorie de 1 miliard de lei. Acesta a reuşit să strângă 5.000 de euro pe care le-a dat recuperatorilor. După ce a scăpat, Georgiu a fugit la Bucureşti, unde a anunţat poliţia.


GALERIE FOTO: La plimbare cu maşina prin Timişoara

EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

După un arest prevenitv de 60 de zile, Brigitte Sfăt a fost lăsată liber pe timpul procesului, însă după ce a fost judecată aceasta a dispărut. După o perioadă scurtă, s-a prezentat singură la sediul poliţiei.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ŞI VEDETA PLAYBOY ÎN TIMIŞOARA

image
image
image

A avut celulă roz

Printre cei închişi pentru că a participat la sechestrarea administratorului s-a aflat şi interlopul Ovidiu Torj, omul cu care avea să se căsătorească Brigitte şi cu care are acum un copil de trei ani. Brigitte Sfăt (sau Torj, pentru că încă nu a divorţat de actualul soţ) mai are un băiat de nouă ani, din prima căsătorie.

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

Comandantul Penitenciarului de la Timişoara de la acea vreme, Ioan Bălă, i-a permis să predea aerobic şi fitness colegelor de suferinţă. Mai mult, poliţiştii au acceptat să vopsească în roz celula în care se afla modelul.


FOTO: Brigitte Sfăt la ieşirea din Penitenciarul Timişoara

Brigitte Sfăt a fost eliberată după doi ani, pentru bună purtare. În cazul în care tânăra va călca din nou pe bec, riscă să fie trimisă din nou în închisoare pentru executarea restului de pedeaspă, un an şi jumătate.

Ilie Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Paris şi pe Coasta de Azur, împreună cu Brigitte Sfăt

Năstase în audienţă la şeful poliţiei

Brigitte Sfăt se află în plin proces de divorţ cu Ovidiu Torj, un binecunoscut om din lumea interlopă, şi totodată partenerul ei de afaceri. Ultima perioadă a fost extrem de agitată fiecare din ei făcând plângeri la poliţie pentru vătămări corporale.
Ilie Năstase a cerut o audienţă la şeful Poliţiei Muncipiului Timişoara, pentru a se asigura că plângerea iubitei sale este tratată cu seriozitate. „M-a sunat şi mi-a spus că e Năstase. L-am primit în audienţă ca pe orice alt cetăţean. El o însoţea de fapt pe Brigitte. Noi avem două plângeri, una depusă de Ovidiu Torj împotriva ei şi una în care ea îl acuză pe bărbat de lovire”, a declarat comisarul-şef Gheorghe Popescu, şeful Poliţiei Timişoara.

EXCLUSIV Ilie Năstase, „înger păzitor” cu stele de general pentru deţinuta Playboy Brigitte Sfăt

image
image



Clanul Torj este periculos


Ilie Năstase a intrat într-un cerc vicios foarte periculos. Gruparea Torj este una din cele mai temute grupări ale lumii interlope din Banat. Lucian Torj, cumnatul lui Brighite Sfăt este încă în arest, după ce a fost arestat în urmă cu un an şi jumătate împreună cu alţi 12 locotenenţi ai săi. Lucian Torj, fost consilier local PSD în localitatea Biled, este acuzat de proxenetism, şantaj şi recuperări de bani. Ovidiu Torj, încă soţul topmodelului, are şi el un trecut tumultos, făcând puşcărie pentru sechestrare de persoane.

Lucian Torj (stânga) face spectacol în instanţă

Victimă a concurenţei şi războiului dintre poliţiştii de la "Crimă Organizată" şi clanurile Torj-Olteanu

Un martor care a trăit pe viu evenimentele în urma cărora Brigitte a ajuns la penitenciar, din lumea interlopă, a acceptat să povestească sub protecţia anonimatului cele petrecute acum câţiva ani. "Brigitte a fost o victimă a violenţei clanurilor Torj - Olteanu şi a unui fost miliţian cu legături puternice la <Doi şi un sfert> şi în Parchet. Fraţii Torj şi Olteanu erau sub lupa Crimei Organizate după ce, în clubul Java, a luat bătaie de la ei un şef de la Brigada de Crimă Organizată, unul Răfăilă.  Nu ştiau că e poliţist, altfel nu dădeau în el. În acelaşi timp, principalul concurent al Discoland cauta prin orice mijloace să o scoată de Brigitte de pe piaţă. După ce i-a murit primul bărbat, Sfăt, Brigitte a fost furată la greu de angajaţii ei. A aflat că o fură doi de la Ramses, alt club al ei, care au fost luaţi pe sus de mai mulţi, printre care şi Torj şi Olteanu. L-au pus să semneze că are datorie la Brigitte, cât a furat.  Nu l-au bătut cine ştie ce, i-au dat câteva capace. Când a scăpat de ei, barmanul nu s-a dus la poliţie. Până când a aflat concurentul lui Brigitte, care l-a predat pacheţel şi cei de la Crimă au făcut restul. Brigitte a căzut de fraieră. Unii au vrut să se răzbune pe fraţii Torj şi Olteanu, pentru altul totul a fost o problemă de afaceri", a povestit sursa citată. "Eu am făcut închisoare nevinovat, pentru că cineva a vrut să se răzbune", a spus Ovidiu Torj. "Nu am fost vinovată. Am stat la puşcărie pe nedrept", susţine acum şi Brigitte Sfăt

Varianta judiciară: indivizi de o violenţă extremă

Varianta oficială a evenimentelor în urma cărora Torj şi Brigitte au ajuns la puşcărie este mult mai dură.  "În  februarie 2003 au fost sechestraţi barmanul şi administratorul clublului Ramses. Cei doi au fost luaţi pe sus de Marcel Olteanu  şi Ovidiu Torj şi duşi într-un birou de la Discoland. I-au dezbrăcat şi i-au bătăt cu sticle de plastic umplute cu apă, până când au recunoscut că au datorii la Brigitte. Cu pistolul la cap au semnat o hârtie din care reieşea că au un miliard de lei vechi datorie. Ulterior au făcut rost de aproximativ 5.000 de euro de la rude şi au plătit. Apoi au mers la Bucureşti, la Inspectoratul General al Poliţiei, şi au denunţat totul", a spus o sursă judiciară importantă.  Aceeaşi sursă a mai povestit că, în anul 2001, Marcel Olteanu l-a bătut pe căpitanul Cristian Răfăilă, care era în misiune pe linia combaterii prostituţiei şi traficului de carne vie. Răfăilă a făcut plângere pentru ultraj însă judecătorii au aplicat doar o amendă penală în acest caz.

Cine sunt fraţii interlopi Torj, soţul şi cumnatul amantei lui Ilie Năstase

Citeşte mai jos alte detalii interesante despre interlopii Ovidiu şi Lucian Torj, soţul şi cumnatul vedetei Playboy:

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite