Cum a ajuns Brigitte Sfăt, deţinuta Playboy, de la curăţatul morcovilor în închisoare pe covorul roşu de la Monaco GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt poate fi comparată cu o "cenuşăreasă" modernă. Din spatele gratiilor, unde a fost condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare pentru lipsire de libertate, timişoreanca a reuşit să ajungă iubita lui Ilie Năstase. De la primbări timide prin centrul Timişoarei, Brigitte Sfăt a apărut în nunta reflectoarelor la nunta regală din Monaco, nu înainte să călătorească în toată Europa cu sportivul şi omul de a

Brigitte Sfăt apărea pentru prima oară în atenţia opiniei publice la începutul anului trei, când doi bărbaţi au fost bătuţi şi sechestraţi pentru că îi datorau 5.000 de euro. Cei doi au fost puşi să semneze un contract prin care se îndatorau cu un miliard de lei vechi. Condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, Brigitte Sfăt s-a ascuns iniţial de poliţişti, apoi s-a predat. A făcut doi ani de puşcărie şi a rămas cu un rest de pedeapsă de 533 de zile. 

Fotomodelul Playboy Brighite Sfăt a ieşit din închisoare

CLICK AICI PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE TRECUTUL DIVEI

În vara anului trecut, ADS Timişoara prezenta în exclusivitate relaţia dintre Ilie Năstase şi modelul Brigitte Sfăt, care încă de pe atunci avea toate condimentele pentru o telenovelă de succes. El, fost mare tenismen, este unul din oamenii care fac imagine României peste hotare. Ea, fost top-model, a făcut închisoare şi a fost căsătorită cu un interlop.

image
image
image

PRIMA IEŞIRE ÎN PUBLIC A CUPLULUI NĂSTASE-SFĂT

Câteva zile mai târziu, timişoreanca era implicată într-un scandal cu fostul soţ. Motivul: cei doi divorţau şi amândoi doreau custodia copilului. Torj (fostul soţ) a susţinut că Brigitte a încercat să îi înfigă în inimă un pahar spart pe care l-a folosit pe post de cuţit. Ambii au depus reclamaţii la poliţie pentru provocare de scandal şi vătămare corporală. În ultimii ani Brigitte Sfăt a mai depus numeroase reclamaţii împotriva soţului ei, pe care l-a acuzat că a tratat-o cu violenţă extremă. Brigitte a apelat chiar şi la Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, un ONG care se ocupă şi de femeile abuzate.

CLICK AICI PENTRU A AFLA CINE SUNT FRAŢII TORJ, SOŢUL ŞI CUMNATUL IUBITEI LUI ILIE NĂSTASE

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au petrecut momente intime în excursiile din străinătate. Fostul tenismen şi-a dus iubita în Germania, Austria şi Italia. În weekenduri, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au mai fost la Londra, acolo unde a avut loc lansarea unei ediţii limitate de ceasuri.

image

Ilie Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Paris şi pe Coasta de Azur, împreună cu Brigitte Sfăt

EXCLUSIV AUDIO Iubita lui Ilie Năstase, modelul Brigitte Sfăt, povesteşte plângând cum o teroriza soţul ei

EXCLUSIV Viaţa incredibilă de telenovelă a amantei milionarului Ilie Năstase

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

Ilie Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Paris şi pe Coasta de Azur, împreună cu Brigitte Sfăt

EXCLUSIV Ilie Năstase, „înger păzitor” cu stele de general pentru deţinuta Playboy Brigitte Sfăt

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite