Fotomodelul Playboy Brigitte Sfăt renunţă a treia oară la divorţul de soţul interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brighite Sfăt a fost în puşcărie, iar acum divorţează de interlopul Ovidiu Torj
Brighite Sfăt a fost în puşcărie, iar acum divorţează de interlopul Ovidiu Torj

Fosta puşcăriaşă care a pozat în Playboy, acum femeie de afaceri, nu s-a prezentat la termenul de divorţ pe care îl avea la Judecătoria Timişoara, iar procesul ei a fost suspendat, până când fie ea, fie soţul ei, Ovidiu Torj, va solicita reluarea divorţului în instanţă.

VIDEO Vedeta Playboy Ramona Lăzuran şi-a expus sânii din greşeală în faţa unor copii, la mall

Divorţul fostului model Playboy, Brigitte Sfăt, se transformă într-o telenovelă, după ce aceasta a renunţat a treia oară să pună punct, din punct de vedere legal, relaţiei sale cu Ovidiu Torj, după o căsnicie care a început în urmă cu trei ani. Brigitte a cerut divorţul pentru a treia oară, însă pentru că nu s-a prezentat la proces, magistraţii au hotărât zilele trecute să suspende cauza. În timp ce fotomodelul  pretinde că fiica ei e ţinută abuziv de Torj la domiciliul buncii, soţul ei spune că Brigitte nu s-a ocupat de îngrijirea copilului niciodată şi e dezinteresată de situaţia fetiţei.

CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE TRECUTUL PENAL AL VEDETEI PLAYBOY

Susţine că soţul o ţine departe de fiică
„Relaţia mea cu soţul meu este pur formală, lipsită de consistenţă. Nu mai avem o viaţă de familie din iulie 2009, de când nu mai locuim împreună. El m-a împiedicat prin manifestări violente să o iau înapoi acasă pe fiica mea pentru a mă ocupa de creşterea acesteia", a declarat modelul în cererea sa de divorţ înregistrată la Judecătoria Timişoara.

Vedetă Playboy eclipsată de căţei cu fiţe

Certuri şi bătăi imediat după căsătorie
Fotomodelul Playboy spune că certurile şi bătăile dintre ea şi soţul ei au început imediat după căsătorie, în 2007, când cei doi au hotărât să îşi unească destinele după ce au înfruntat puşcăria pentru aceeaşi infracţiune: lipsire de libertate. „Ne-am căsătorit în 12 iulie 2007, cu o zi înainte să se nască fiica noastră. Neînţelegerile dintre mine şi Ovidiu au început la foarte scurt timp după încheierea căsătoriei, el lipsind foarte mult de acasă fără să ofere nici un fel de explicaţii, nu avea un loc de muncă şi pentru că nu avea venituri eu au fost nevoită să înreţin familia. Pe fondul acestui comportament, însoţit de violenţe de limbaj sau fizice, între noi au apărut grave neînţelegeri", a mai declarat Sfăt la Judecătoria Timişoara. Ancheta socială realizată recomandă instanţei ca micuţa să-i fie încredinţată lui Brigitte Sfăt.

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite