Momentul adevărului: Adrian Cocoană, criminalul cu Ferrari, află dacă face sau nu închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cocoană
Adrian Cocoană

Judecătorii craioveni pot încheia joi cercetarea judecătorească şi să stabilească o sentinţă pentru faptele medicului care a ucis un tânăr şi a fugit de la locul accidentului. Indiferent de decizie, criminalul cu Ferrari poate depune apel.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

După un proces care a durat aproape doi ani, judecătorii craioveni sunt în măsura să stabilească mâine dacă medicul Adrian Cocoană, criminalul cu Ferrari, e vinovat sau nu pentru faptele care i-au îngrozit pe timişoreni.

Operaţiunea „Eliberarea lui Cocoană”
Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât

EXCLUSIV: Ucigaşul cu Ferrari vrea să fie doctor în cardiologie (VIDEO+FOTO)
EXCLUSIV Cazul „Ucigaşul cu Ferrari”, elocvent pentru justiţia română VIDEO
EXCLUSIVITATE Ucigaşul cu Ferrari s-a refugiat pe apă (GALERIE FOTO)


La Craiova va avea loc joi o nouă etapă a procesului şi poate chiar ultima, fiind aşteptată mărturia uneia dintre cele două femei care se aflau într-un taxi care a fost acroşat de Ferrariul negru în care se afla Cocoană cu câteva secunde înainte de accidentul propriu-zis. Până acum, a doua femeie din maşină a depus o mărturie la Timişoara, însă aceasta se îndoia că fosta ei prietenă, cu care călătorea cu taxi-ul în momentul accidentului, alături de trei copii, va avea tăria să se prezinte în faţa instanţei.

Mama lui Lucian Reja a scos pozele cu fiul ei

Text foto: Lucian Reja şi mama lui, Aurelia Grămescu

„Ucigaşul cu Ferrari", caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse

Avocatul mamei lui Lucian Reja, tânărul care a fost omorât în urma impactului, se aşteaptă ca procesul să se încheie, fără alte tergiversări.
În plus, şi mama lui Lucian Reja are aşteptări mari de la ziua de mâine. „Sper din tot sufletul că se va face dreptate. Procesul durează de prea mult timp, iar până acum au fost măsluite suficiente lucruri. Mă aştept să se facă dreptate, mai ales că şi DNA-ul e pe fir şi anchetează modul în care Cocoană e cercetat în stare de libertate", a spus Aurelia Grămescu, mama victimei.

Automobilul Ferrari al lui Adrian Cocoană, înainte de accidentul din august 2008

Text foto: Automobilul Ferrari al lui Adrian Cocoană, înainte de accidentul din august 2008

Mama victimei ucigaşului cu Ferrari: "Şmecherul cu BMW este un Cocoană. Crede că viaţa unui om se poate cumpăra cu euro"

Banii cumpără răbdarea Justiţiei: procesul criminalului sărac cu BMW, de trei ori mai rapid decât al ucigaşului cu Ferrari

Procesul durează din august 2008, când Adrian Cocoană se afla la volanul unui autoturism Ferrari şi a lovit un tânăr pieton, de 28 de ani, pe care la şi omorât. Medicul Cocoană a fugit de la locul accidentului şi s-a predate poliţiştilor doar a doua zi. Procesul care avea loc a fost mutat de la Timişoara la Craiova, existând suspiciuni asupra modului în care instanţa craioveană a decis să îl judece pe inculpate în stare de libertate.

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla evoluţia procesului!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite