Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilanţul accidetului petrecut aseară, pe Bulevardul Griviţei, este unul cutremurător. Una dintre victime riscă să rămână pentru tot restul vieţii în scaun cu rotile, în cazul în care va supravieţui.  

VEZI AICI CUM S-A PETRECUT TRAGEDIA:

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Disperare în familiile celor trei motociclişti spulberaţi de taxi

Beat mort a ucis un om sub ochii copiilor

Unui alt tânăr, motociclist, de 21 de ani, medicii s-au chinuit să îi salveze un picior şi încă nu este în afara oricărui pericol. Alte două persoane au fost rănite mai uşor.

Ovidiu Vasile Gavrilă, de 23 ani, pasager pe Honda Hornet şi Alexandru Chichernea, de 21 de ani, conducătorul aceleiaşi motociclete, au intrat în plin în lateralul maşinii. George Mădălin Bergu, din Bod, conducătorul celei de-a doua motociclete, a scăpat cu răni mai uşoare, dar a rămas internat pe secţia de Ortopedie.

Ovidiu Vasile Gavrilă s-a trezit în această dimineaţă dintr-o în comă profundă, de gradul trei. „Prognosticul medicilor este în continuare unul rezervat. Pe lângă multiplele traumatisme toracice are şi o fractură de vertebre, astfel că, dacă va trăi, va rămâne în scaun cu rotile", spune medicul Ioana Chiţea, purtător de cuvânt la Spitalul Judeşean Braşov.

Alexandru Chichernea are şi el multiple traumatisme şi puternice lovituri la cap.

Medicii au reuşit însă să îi salveze piciorul tânărului, după ce a ajuns pe masa de operaţie cu fractură de astragal (un os al gleznei).

Şi în cazul lui medicii sunt încă rezervaţi, spunând că mai există riscul unei infecţii, fiind vorba de o fractură deschisă.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite