Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei motociclişti au fost grav răniţi în această după-amiază în urma unui accident rutier produs în zona intersecţiei Bulevardului Griviţei cu Strada Plevnei. Toţi răniţii au fost transportaţi la spital de echipaje ale SMURD, doi dintre motociclişti aflându-se în stare extrem de gravă.

VEZI AICI:

Disperare în familiile celor trei motociclişti spulberaţi de taxi

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Cititorii reacționează la declarațiile șoferului de taxi. Rareș Mihai Popa ne-a trimis o fotografie in care se vede foarte bine poziția taxiului și ne spune că aceea este o zonă în care taximetriștii întorc foarte des peste linia dublă continuă.

Mai jos, citiți întreaga poveste a cumplitului accident.

image

Se pare că accidentul s-a produs din vina unui şofer de taxi, Victor Hosu, care a încercat să iasă din staţia de taxi, însă tăind calea a două motociclete pe care se aflau trei persoane. Martorii la accident susţin că taximetristul ar fi vrut să intre pe sensul de drum opus, travesând peste linia dublă continuă. La accident se pare că ar fi contribuit şi faptul că motocicliştii ar fi rulat cu viteză mare.

image

Una dintre motociclete, marca Suzuki, a acroşat partea din spate a taxiului, ricoşând în alt maşină, parcată pe marginea drumului. Celălalt motor, o Honda cu numărul de înmatriculare BV-12-LKO, a intrat în portiera din stânga-faţă a taxiului, conducătorul motocicletei şi ocupantul locului din spate fiind aruncaţi prin aer şi rănindu-se foarte grav.

Victor Hosu, conducătorul ce pare vinovat de producerea accidentului, conducea un Logan cu numărul de înmatriculare BV-12-LLX, având turelă de la firma TOD Taxi.

„Eu am vrut să ies din staţie, dar am văzut motocicletele doar în ultima clipă că goneau dinspre intersecţie. Pe unul l-am evitat, el acroşând portabagajul şi ricoşând apoi în altă maşină. Pe cei care au intrat în lateral nu am avut cum să-i feresc. Nu am vrut să întorc, ci doar să ies din parcare, dar maşina a fost împinsă spre axul drumului de forţa cu care m-a atins în spate motocicleta cu un singur ocupant", sustine acum Victor Hosu.

image
image

În maşina parcată pe marginea drumului, un alt taxi,  al firmei RO Taxi, se afla Adrian Sârbu, care spune că „nu am văzut nimic. Stăteam şi ascultam muzică. M-am trezit cu o motocicletă care mi-a lovit partea stângă. Apoi am văzut că ricoşase în mine din altă maşină".  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite