Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul BMW-ului care gonea spre Plaiu Foii şi, care a băgat în comă o fetiţă de şase ani, a fugit de la locul accidentului. În acest moment, bărbatul este căutat de poliţişti pe raza oraşului Zărneşti.

CITEŞTE ŞI:

Copilul rănit grav la Plaiul Foii a fost preluat de elicopterul SMURD / UPDATE

Vitezomanul care a produs accidentul din Plaiu Foii are 34 de ani şi este din Zărneşti. Bărbatul circula cu viteză foarte mare spre Plaiu Foii, a izbit lateral un autoturism marca Renault, din Bucureşti, care venea din sens invers, după care şi-a abandonat maşina. Pădurea de lângă locul accidentului se pare că a fost un loc foarte bun pentru ca şoferul vinovat să se ascundă de poliţişti.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că şoferul BMW-ului a circulat cu viteză excesivă dinspre Zărneşti spre Plaiul Foii. În curbă a piedut controlul volanului şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul marca Renault din Bucureşti. Şoferul a fugit de la locul faptei, ascunzându-se în pădure. Noi l-am identificat şi urmează să-l reţinem", a declarat Daniel Zontea, agent principal şi şeful formaţiunii Poliţiei Zărneşti.

Şoferul BMW-ului este cercetat de vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul faptei.

În BMW se aflau alte trei persoane. Două dintre ele, printre care şi tatăl bărbatului au fost prinşi de poliştişi, iar o a treia persoană a fugit împreună cu bărbatul de 34 de ani în pădure.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA ACCIDENT

MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENTUL DE LA PLAIU FOII CITIŢI MÂINE ÎN:

stampila adevarul

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite