Constanţa: UPDATE Şoferul fugar este poliţist de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorul auto care a acidentat aseară un pieton în zona Eden şi a fugit de la locul accidentului a fost prins în urmă cu doar câteva ore. Pietonul este în comă, cu fractură de coloană cervicală şi politraumatisme la nivelul întregului corp.

UPDATE ora 14.30 Florian Faraon este angajat al Poliţiei de Frontieră din anul 1999, iar superiorii lui spun că poliţistul nu a fost cercetat până acum pentru vreo abatere.
Este angajat la Grupul de Nave Constanţa. În momentul producerii accidentului, poliţistul era în timpul liber“, a declarat Adrian Burcea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Constanţa.
Şoferul care a fugit de la locul acccidentului şi a fost prins după aproape 14 ore de la producerea accidentului. Conducătorul auto a fost prins de poliţiştii de la Rutieră, în colaborarea cu Poliţia de Frontieră.

Constănţeanul Ion Bogdan (20 de ani) a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme. Aseară, în jurul orei 20.55, tânărul a încercat să traverseze intersecţia din zona Eden printr-un loc nepermis şi a fost lovit în plin de un autoturism. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, iar poliţiştii încearcă să-l găsească pe fugar.

„Autoturismul văzut la faţa locului este un Opel, cel mai probabil modelul Calibra, de culoare închisă, cu număr de Bulgaria“, au declarat dispecerii Serviciului Rutier.

Tânărul este internat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu fractură d ecoloană cervicală şi multiple traumatisme la nivelul întregului corp. Bărbatul este intubat, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite