Mama victimei ucigaşului cu Ferrari: “Şmecherul cu BMW este un Cocoană. Crede că viaţa unui om se poate cumpăra cu euro”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
retinut
retinut

Mama lui Lucian Reja, tânărul ucis în urmă cu aproape doi ani, de un Ferrari la volanul căruia se afla Adrian Cocoană, retrăieşte acele clipe dramatice. Motivul este evenimentul similar petrecut la Craiova, unde Cosmin Drăgan, un tânăr de bani gata care conducea un BMW, l-a omorât în bătaie pe un bătrân pentru că traversa prea încet strada.

Aurelia Grămescu, mama lui Lucian Reja, este retrăieşte drama petrecută în urmă cu aproape doi ani, când viaţa fiului său a fost curmată de un şofer teribilist, care a părăsit locul faptei. "Retrăiesc acele clipe, aceeaşi nedreptate, aceeaşi mizerie umană... Mă uit la acel tânăr din Craiova şi îl văd pe ucigaşul fiului meu. Este groaznic să îi vezi pe aceşti indivizi plini de ei, şmecheri, dichisiţi şi parfumaţi, care te umilesc", a spus, printre lacrimi, mama lui Lucian.



Femeia crede că justiţia craioveană nu va face dreptate bătrânului ucis la Craiova şi că banii vor face legea. "Eu sfătuiesc familia bătrânului să se gândească bine la ce vor face. Eu când m-am dus la Craiova am crezut că magistraţii sunt oameni drepţi, nu că favorizează criminalii care au bani. Legea în România e prea tolerantă, prea permisivă. I-am scris şi lui Băsescu, şi ministrului justiţiei şi mi-au răspuns că se vor face modificări la noul Cod Penal. Un beţivan şi un drogat care mi-a omorât copilul a scăpat basma curată", mai spune Aurelia Grămescu.

Aurelia Grămescu

Justiţia este de vânzare?

Caii putere şi conturile grase îţi asigură imunitatea. Sau cel puţin aceasta este concluzia la care au ajuns magistraţii craioveni în privinţa lui Adrian Cocoană. Mama tânărului ucis de Ferrari este convinsă de reaua-intenţie a judecătorilor şi a formulat o plângere la DNA îndreptată împotriva lui Cocoană, pentru dare de mită.

Lucian Reja

"Avocatul meu are convorbiri interceptate între Cocoană şi judecători. A făcut plângere la DNA pentru că ucigaşul fiului meu a dat judecătorilor 60.000 de euro ca să scape. El se plimbă cu yachtul pe Bega, iar eu stau şi fac parastasuri fiului meu. Nu se poate aşa ceva, nu există o durere mai mare decât aceea de a-ţi pierde copilul", a mai spus Aurelia Grămescu.

Un caz tipic pentru justiţia autohtonă

Criminali de cursă lungă

Adrian Cocoană a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. Bolidul de lux a fost avariat grav.

   

Adrian Cocoana
retinut

Ucigaşul cu Ferrari a recunoscut crima
Cosmin Drăgan, un băiat de bani gata din Craiova, a omorât un bătrân care traversa prea încet strada cu nepoţica lui. Tânărul a fugit de la locul incidentului lăsându-şi victima inconştientă pe trotuar. S-a întors doar pentru că-şi pierduse brăţara şi i-a mai aplicat bătrânului câteva lovituri. Tragicul eveniment s-a petrecut în Vinerea Mare, la orele prânzului, pe Bulevardul Dacia din Craiova. Pavel Rentea ieşise la plimbare cu nepoţica lui de şase ani. Pentru că nu s-a grăbit să traverseze strada, Cosmin Drăgan - interlop aparţinând clanului Mândria, din Bănie, patron de spălătorie auto şi posesor de BMW - s-a înfuriat şi l-a luat la pumni. Bătrânul a făcut stop cardiac şi a murit câteva ore mai târziu la spital.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite