EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Claudiu Fîntîneanu a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari
Poliţistul Claudiu Fîntîneanu a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

Adrian Cocoană, medicul care care a omorât un tânăr cu Ferrari, a încercat să îmbuneze un poliţist oferidu-i şpagă „de o pizza". Agentul Claudiu Fîntîneanu, de la Poliţia Comunitară Timişoara, spune că ucigaşul cu Ferrari a încercat să-i dea mită ca să-l ierte de o amendă, după ce l-a prins pe Cocoană conducând un ATV într-o zonă destinată pietonilor din centrul Timişoarei.

Poliţistul comunitar povesteşte că Adrian Cocoană, medicul timişorean judecat pentru că în 2008 a accidentat mortal un tânăr şi a fugit de la locul coliziunii, a încercat să-l ungă cu o mită de 50 de lei.

Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse

A încercat să dea o şpagă poliţistului
Incidentul a avut loc în 9 septembrie 2006, când ucigaşul cu Ferrari a fost prins conducând nebuneşte un ATV printre pietonii din Piaţa Unirii. „L-a oprit să îl amendez. M-a sfidat şi a fost foarte arogant. A scos 50 de lei şi i-a fluturat prin faţa mea. Mi-a spus să-i iau şi să-mi cumpăr o pizza", a povestit angetul Claudiu Fîntîneanu, de la Poliţia Comunitară Timişoara.

Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!" | 
Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse | 
Timişoara: Ucigaşul cu Ferrari este acuzat că şi-a pus interlopii să o urmărească pe mama victimei lui | 
Timişoara: Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât


Ucigaşul cu Ferrari a invocat că este medic şi nu are bani

Agentul care a refuzat şpaga lui Cocoană şi i-a dat o amendă de 300 de lei îşi aminteşte că ucigaşul cu Ferrari s-a plâns că e sărac. „Avea un lanţ de aur gros la gât, era foarte bine îmbrăcat şi conducea un ATV. Şi mi-a cerut să nu-l amendez pentru că este medic cardiolog şi are un salariu de 390 de lei", a mai spus agentul.

Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă
Timişoara: Mama tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari: „Lupt cu mine însămi să îl iert pe Cocoană”
| 
Timişoara: Lacrimi şi durere la mormântul tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari
| 
Timişoara: Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO)
| 
Timişoara: EXCLUSIV Tatăl ucigaşului cu Ferrari a oferit 15.000 de euro mamei victimei


Cocoană s-a plâns că poliţistul a fost răutăcios

Cocoană a contestat amenda la Judecătoria Timişoara. Acolo s-a plâns judecătorilor că poliţistul comunitar a fost „foarte răutăcios şi neînţelegător" cu el. În plus, Cocoană s-a plâns: „ca şi medic nu pot să achit contravenţia dintr-un salariu de 390 de lei". Judecătorii au refuzat să-i anuleze amenda.  


Magistraţii care judecă dosarul Ferrari, “hărţuiţi” de avocaţii lui Cocoană

Cocoană, şpagă pentru libertate

A ucis la volanul unui Ferrari
Peste doi ani, în august 2008, Adrian Cocoană a condus un Ferrari pe Calea Aradului din Timişoara şi din cauza vitezei a ajuns cu maşina de lux pe trotuar, unde a accidentat mortal un tânăr de 28 de ani, care se plimba cu prietena de mână. Cocoană a lăsat maşina de lux peste victimă şi a fugit de la locul accidentului, predându-se după o zi la Poliţia Rutieră.

El a stat timp de patru luni în arestul Poliţiei Timiş, până la începutul lui decembrie 2009, când procesul său a fost strămutat de la Judecătoria Timişoara la Judecătoria Craiova. La primul termen de judecată magistraţii craioveni au decis că Adrian Cocoană nu reprezintă pericol social şi au decis să-l elibereze.  

MITING AL TIMIŞORENILOR ÎMPOTRIVA MUŞAMALIZĂRII DOSARULUI COCOANĂ

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite