Piteşti: Primul Duster second hand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul s-a “lansat” oficial şi în târgul de maşini la mâna a doua, de la ieşirea din Piteşti spre Comuna Bradu. 10.500 de euro, atât cere proprietarul şi deşi este mulţumit de maşină, spune că o vinde pentru că are nevoie de bani.

De abia s-au împlinit trei luni de când cel mai nou model Dacia a rupt gura târgului, că deja a ajuns second hand. Piaţa vânzărilor de maşini se mişcă rapid, iar bişniţarii încearcă acum să scoată profit de pe urmele celui mai nou Suv marca Dacia. Dusterul, lansat oficial în România pe 18 martie 2010, s-a lansat duminică oficial şi în târgurile de maşini second hand.

Prima apariţie a Suv-ului produs pe platforma de la Mioveni a lăsat publicul piteştean cu gura căscată, dar nu din cauza performanţelor şi a frumuseţii, ci din cauza apariţiei într-un atfel de loc, dedicat exclusiv maşinilor la mâna a doua.

Citeşte şi: Automobile Dacia începe distribuirea dividendelor pentru anul fiscal 2009

Dacia Hamster – primul prototip hibrid, creat de studenţi


Nicu covaci a cumpărat Dusterul de la norocosul câştigător al unui concurs organizat de un mall din Arad. Maşina pe care o vinde acum , la rândul său, pentru a face rost de bani, este versiunea Laureate 4X2, cu un motor pe benzină de 1.6 l, 16 V şi 105 CP. Cei 504 kilometri afişaţi la bord au scăzut preţul dusterului de la peste 12.000 de euro, la doar 10.500. Nici aşa ieftin, modelul nu s-a lăsat cumpărat, piteştenii preferând doar să îl admire.

Astfel, piteştenii care s-au perindat dumincă prin târgul săptămânal, au avut ocazia să cumpere un Duster la doar 10.500 de euro. Deşi nu era o versiune de bază, preţul pe care proprietarul îl cerea era cel de pornire pentru un astfel de autovehicul. Preţul de bază stabilit de producător pentru acest model este de 11.900 de euro, la care se mai aduagă şi alte dotări.

Citeşte şi: Reclama la Duster, interzisă în Franţa

Peste 100 de Dacii nou-nouţe, transformate în fier vechi


“Ca dotări are aer condiţionat, geamuri electrice, servodirecţie, închidere centralizată, airbag-uri, CD-MP3 player şi îl dau cu 2500 de euro sub factură. În mod normal, nou-nouţ costa 12.050 de euro cu dotările pe care le are”, precizează proprietarul maşinii, Nicu Covaci.


A fost câştigată la un concurs
Actualul propietar al Duster-ului a cumpărat maşina de la un arădean norocos. Omul o câştigase la un concurs organizat de un mall din Arad, dar cum avea nevoie de bani, s-a decis să vândă maşina.

Citeşte şi: Dacia, pe locul doi în topul companiilor responsabile

Taxi Dacia Duster face furori în Sibiu

VIDEO James May, Top Gear: Duster, în sfârşit o maşină ieftină şi acceptabilă tehnic!


“E din Arad maşina, am cumpărat-o de la cineva care a câştigat-o la un conurs şi acum o vând şi eu pentu că am nevoie de bani. Am venit la Piteşti cu ea pentru că nu a apărut în târguri, dar nu cred că o să o dau. Se interesează multe lume de ea, dar e criză şi nu se înghesuie nimeni să o cumpere. E frumoasă, merge bine. La banii ăştia e bună.”, spune vânzătorul.


504 kilometri la bord
Maşina are la bord doar 504 kilometri, puţin mai mult decât distanţa de la Arad la Piteşti, 430 de kilometri.
“E frumoasă şi la banii ăştia aş lua-o şi eu, mai ales că e aproape nou-nouţă. Dar n-am de unde să-i dau acum”, spune Ionuţ Oprescu, unul dintre cei care s-au oprit câteva minute să admire Duster-ul expus în târgul săptămânal.

Citeşte şi: Francezii vor peste 10.000 de Dustere

FOTO VIDEO S-a lansat în premieră Dacia Duster în România

VIDEO/FOTO Dacia Duster s-a lansat astăzi la Geneva. Prima maşină va ajunge la Traian Băsescu


Lansarea oficială în România a modelului Dacia a avut loc pe data de 18 martie, la Hotel Pullman, în Bucureşti. Uzina Dacia produce între 28 – 29.000 de autoruisme pe lună, din toate modele, apriximativ 20 % din acestea reprezentând Dustere.

Zilnic, de pe platforma de la Mioveni pleacă între 300 şi 460 de unităţi, atât dustere, cât şi Loganuri şi Sandero, încărcate pe tren şi trailere. Marea majoritate a modelelor Dacia Duster expediate sunt livrate însă la export, preponderent în ţările vest europene, precum Franţa, Germania, Italia, Spania.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite