FOTO VIDEO S-a lansat în premieră Dacia Duster în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul model de SUV din istoria mărcii Dacia a fost lansat astăzi, la ora 11.00, în premieră naţională, la Hotelul Pullman din Bucureşti.

Click aici pentru fotogalerie

La eveniment au fost prezente mai multe vedete din fotbalul românesc precum Răzvan Lucescu sau Daniel Prodan. De asemenean, au participat şi personalităţi din sportul internaţional, precum Alain Prost, fost pilot de Formula 1.

Francezul, la al doilea „experiment“ Duster

Sute de oameni s-au îmbulzit să vadă noul crossover fabricat la Mioveni într-o demonstraţie făcută de pilotul francez, la bordul primei Dacii Duster de culoare maro.

La lansare a mai venit şi selecţionerul naţionalei mici de fotbal, Emil Săndoi, alături de secundul său, Daniel Prodan, care au asistat după lansare, alături de mulţimea prezentă, la regizarea inedită a unei reclame pentru noul model de Dacia, filmată direct pe pista special amenajată demonjstraţiilor de astăzi. La sfârşitul prezentării, Alain Prost le-a vorbit celor prezenţi despre maşină, şi despre experienţa lui cu un vehicul cu acelaşi nume, construit special pentru curse, la ediţia din acest an a campionatului francez automobilistic pe gheaţă, „Trofeu Andros“, unde s-a situat pe locul al doilea.

Potrivit reprezentanţilor Dacia, noul model va fi livrat in showroom-urile dealerilor din Romania din data de 15 aprilie. Însă înscrierile au inceput din 2 martie, dată la care a avut loc şi prezentarea mondială a maşinii, la Geneva.

Maşina prezentată astăzi în Capitală se va întoarce „acasă“, la Piteşti, către showroom-ul din parcarea Hotelului Muntenia, unde va avea loc un al doilea eveniment de inaugurare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite