Taxi Dacia Duster face furori în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe principiul „dai un ban dar stai în faţă”, o firmă de taximetrie din Sibiu vrea să iasă din criză prin investiţii majore. A achiziţionat o Dacia Duster de 12.000 de euro şi de când a scos-o pe străzile oraşului oamenii fac coadă ca să se plimbe cu ea.

CITEŞTE ŞI:

Guvernul a aprobat construcţia autostrăzilor Orăştie - Sibiu şi Lugoj-Deva

VIDEO - Braconieri sibieni prinşi în flagrant la vânătoare de căprioare. Doi căpriori găsiţi împuşcaţi în portbagaj

Încă un giratoriu în Sibiu

La orice staţie de taxi din oraş sau la orice semafor, Dacia Duster atrage privirile. Şi de cele mai multe ori nu din necesitate, ci din curiozitate. Şoferul taxiului de teren, Constantin Băilă, spune că oamenii sună la dispecerat şi cer în mod special maşina lui sau îl opresc în trafic doar pentru a merge cu Duster-ul. De altfel, de când luat-o în primire, acum câteva zile, maşina a fost foarte solicitată pentru drumuri în afara oraşului, sibienii fiind curioşi să vadă cum se comportă atât în oraş cât şi pe teren mai accidentat.



“Am foarte mulţi clienţi, ne prea apuc să stau cu ea. Şi cei mai mulţi vor curse lungi să vadă pe pielea lor cum merge maşina. Pe taxi oricum nu au mai văzut aşa ceva. Ieri de exemplu, am avut o comandă până la Râmnicu Vâlcea şi înapoi, 200 de kilometri. Am mai avut comenzi la Gura Râului, la Cisnădioara, la Sălişte, Păltiniş… dar am avut şi oameni care s-au urcat în ea şi au zis să mergem oriunde numai să vadă cum merge maşina”, spune Constantin Băilă, şoferul Duster-ului.

image

Strategie de marketing

image

Patronul firmei de taximetrie care a achiziţionat maşina spune că la ei nu este tocmai o premieră, în trecut mai având maşini de teren pe taxi. În plus, totul este o strategie de marketing bine pusă la punct, desfăşurată la un preţ rezonabil: până la urmă maşina nu este exagerat de scumpă, nu consumă foarte mult şi atrage clienţii ca un magnet. „Eu personal am mers cu ea şi mi se pare potrivită pentru taximetrie pe drumurile noastre. Eram sigur de la început că va avea impact, aşa cum în 2004 am adus în firmă primele Logan-uri. Încercăm în perioada acesta să vedem cum merge treaba şi dacă se păstrează la ritmul acesta în câteva luni ne gândim să mai achiziţionăm şi altele”, a declarat şi Dorinel Săbădaşu, patronul firmei de taximetrie.

CFR introduce tren nou de la Sibiu pe litoral. Face 12 ore până ajunge la mare

Cât priveşte clienţii, la ei problema e simplă. „Păi cum de ce am luat-o? Uitaţi-vă şi dumneavoastră, între Logan-urile astea şi maşina asta mare şi frumoasă dumneavoastră pe care aţi lua-o?”, spune Gheorghe Marian, un client. Duster-ul are acelaşi tarif ca orice taxi din Sibiu şi consumă în medie 10 litri la suta de kilometri.

Acum cinci ani am adus şi Hyundai Santa Fe pe taxi şi a fost o maşină care a avut succes”, Dorinel Săbădaşu, patron firmă taxi

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite