CFR introduce tren nou de la Sibiu pe litoral. Face 12 ore până ajunge la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

48 de trenuri, dintre care  24 rapide şi 14 Accelerate au intrat în circuit începând de ieri, asigurând legătura directă între principalele oraşe din ţară şi Litoralul românesc, informează CFR Călători.

CITEŞTE ŞI:

Traficul rutier închis trei ore pe Valea Oltului

Încă un giratoriu în Sibiu

Scriitorii anului 2009 la Sibiu

Din Sibiu până la Constanţa există un singur tren accelerat, care pleacă din gara Sibiu la ora 01.00 noaptea şi ajunge în gara Cosntanţa la ora 13.30, după ce străbate 614 kilometri. Preţul unui bilet este de aproape 70 de lei.

În perioada 17 iunie - 26 septembrie 2010, CFR Gevaro va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit şi cuşete aflate în compunerea trenurilor dintre Constanţa/ Mangalia şi : Satu Mare, Sighetul Marmaţiei, Oradea, Cluj Napoca, Timişoara, Suceava Nord, Botoşani şi Arad.

CFR Călători vine şi cu oferte care acordă reduceri la transport: 'Minigrup 2 - 5', destinată celor care călătoresc în grupuri mici (de 2 - 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10 la sută şi 25 la sută, 'cartea VSD' (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în week-end, cu reduceri între 25 la sută şi 60 la sută şi 'biletul dus-întors' cu o reducere de 10 la sută.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite