Şeful mascaţilor din Constanţa, vedetă internaţională. Emanoil Moraru a ajuns subiect în tabloidul britanic Daily Mail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Isprava comisarului-şef de la Serviciul de Acţiuni Speciale, de a se destinde după o zi de antrenament parodiind dezbrăcat o reclamă la prezervative, este relatată luni, 12 noiembrie, în ediţia online a tabloidului britanic Daily Mail.

Articolul poartă titlul „Gol-puşcă: Pozele hilare ale şefului SWAT care s-a dezbrăcat şi a purtat o perucă neagră (nu că şefii săi au văzut partea amuzantă)“

Englezii notează că gestul comisarului-şef Emanoil Moraru a jenat conducerea Poliţiei, dar că acesta a refuzat să-şi ceară scuze, spunând că echipa lui de gladiatori nu este ruşinată de cele întâmplate, pentru că ei sunt „un pic nebuni“.



Presa britanică mai relatează declaraţia unui lucrător din trupele speciale care îi ia apărarea lui Moraru: „Este un profesionist căruia îi place să se distreze. Nu ajungi degeaba comandantul trupelor speciale. Dar într-adevăr, uneori năzdrăvăniile sale ridică sprâncene. Ca atunci când s-a deghizat în boschet şi s-a aşezat într-un colţ al încăperii. A stat acolo aşteptând să vadă dacă îl observă cineva“.

image

Agentul din trupele speciale menţionează însă dăruirea profesională a comisarului-şef Emanoil Moraru. „Când urmăreşte un infractor, nu se opreşte până nu-l trimite după gratii. Lui îi place să muncească din greu, dar să se distreze la fel. Aşa este el“, a mai spus colegul lui Moraru. 

Anchetă la DIAS Constanța: Cine a trimis pozele cu şeful gol?

CITEŞTE REACŢIA LUI MORARU: „Este o glumă despre austeritate. Tocmai intram la duş“

Şeful DIAS Constanţa, trădat de unul dintre colegi. Iată-l în acţiune împreună cu camarazii săi! Unul dintre ei este fiul său

Prima măsură luată în scandalul DIAS Constanţa: autorul fotografiilor cu şeful gol a fost dat afară

Ce s-a întâmplat de fapt la DIAS Constanța: Șeful mascaților a imitat o reclamă la prezervative

„Dă-mi mie vesta antiglonţ, că am doi copii!“

Constanţa: Primul român care se va antrena cu luptătorii SWAT

Constanţa: Comandantul DIAS şi-a luat armă de asalt

Maşina „mascaţilor“ Poliţiei Constanţa, implicată într-un spectaculos accident rutier VIDEO

UPDATE Constanţa: Intervenţie în forţă a mascaţilor: două grupuri de romi s-au atacat cu săbii şi bâte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite