UPDATE Constanţa: Intervenţie în forţă a mascaţilor: două grupuri de romi s-au atacat cu săbii şi bâte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii produs azi- noapte în comuna Valu lui Traian: două grupuri de romi s-au luat la bătaie. Poliţiştii care au răspuns apelului prin 112 au fost atacaţi.

Update: Conflictul s-a produs iniţial între doi tineri din localitate: Viorel Ciobotaru (25 de ani) şi Ilie Ciobanu (27 de ani), din Valu lui Traian care s-au certat şi s-au bătut din cauza banilor proveniţi din vânzarea de fier vechi. Ciobanu a fost bătut, rudele lui Ciobotaru i-au spart toate geamurile casei şi pentru că victima a jurat răzbunare, adversarii s-au înarmat de război.

Poliţiştii au intervenit exact când rudele lui Ciobotaru adunaseră toate săbiile, bâtele, macetele, un topor şi un pistol şi se pregăteau să dea năvală peste Ciobanu, motivând că vor să se apere.

Scandalul a început în jurul orei 22.00 la locuinţa unei familii de romi din Valu lui Traian. Atacaţi, proprietarii casei au sunat la 112. Iniţial, la faţa locului s-a dus o patrulă a Poliţiei din localitate. Cum participanţii erau numeroşi şi bine înarmaţi, inclusiv cu săbii şi bâte, i-au atacat pe oamenii legii, s-a apelat la forţele speciale de intervenţie ale Poliţiei.

Mascaţii au descins în Valu lui Traian şi au înconjurat zona unde s-a produs scandalul. Poliţiştii au făcut uz de armă, trâgând mai multe focuri în plan vertical, pentru a-i convinge pe scandalagii să se predea. Poliţiştii au reţinut 14 suspecţi care sunt audiaţi, la acest moment, la Poliţie. Mai multe săbii, bâte şi cuţite au fost descoperite asupra suspecţilor.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite