Anchetă la DIAS Constanţa: Cine a trimis pozele cu şeful gol?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-șef Emanoil Moraru este un polițist de temut, fiind cel care conduce asaltul trupelor speciale ale Poliției la cele mai grele cazuri. Este primul român care s-a antrenat cu luptătorii SWAT, a urmat cursuri FBI și este negociatorul Poliției Constanța.

Fotografiile apărute în presa tabloidă îl arată pe Moraru distrându-se cu colegii în sala de antrenamente. Ei simulează o scenă de intervenție, fiind echipați complet. Unul singur dintre ei este gol, poartă perucă și o mitralieră, amuzându-se teribil.



Datorită palmaresului profesional, Emanoil Moraru este și cetățean de onoare al municipiului Constanța. Totodată, polițistul este recunoscut pentru pofta lui de viață, apărând în numeroase emisiuni televizate unde își etalează talentele muzicale. El compune, de asemenea, poezii.

Inspectoratul de Poliție a Județului Constanța a intrat în alertă. Conducerea IPJ a dispus imediat o anchetă.

CITEŞTE REACŢIA LUI MORARU: „Este o glumă despre austeritate. Tocmai intram la duş“

image

„Comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus efectuarea de verificări pentru a stabili contextul realizării fotografiilor şi veridicitatea acestora.

Totodată urmează a se stabili identitatea persoanei ce a pus la dispoziţie fotografiile fără consimţământul protagoniştilor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsuri legale în consecinţă“, se arată într-un comunicat trimis sâmbătă dimineața.

Şeful DIAS Constanţa, trădat de unul dintre colegi. Iată-l în acţiune împreună cu camarazii săi! Unul dintre ei este fiul său

„Dă-mi mie vesta antiglonţ, că am doi copii!“

Constanţa: Primul român care se va antrena cu luptătorii SWAT

Constanţa: Comandantul DIAS şi-a luat armă de asalt

Maşina „mascaţilor“ Poliţiei Constanţa, implicată într-un spectaculos accident rutier VIDEO

UPDATE Constanţa: Intervenţie în forţă a mascaţilor: două grupuri de romi s-au atacat cu săbii şi bâte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite