Maşina „mascaţilor“ Poliţiei Constanţa, implicată într-un spectaculos accident rutier VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a produs vineri seara, în jurul orei 23.00, în intersecţia bulevardelor Tomis cu Mamaia, zona Capitol. În autospecială se aflau mai mulţi membri ai trupelor D.I.A.S. Din primele cercetări, se pare că vina ar aparţine poliţiştilor.

Martorii spun că maşina mascaţilor venea pe bulevardul Mamaia şi ar fi intrat în intersecţia cu bulevardul Tomis fărăsă aibă puse în funcţiune semnalele acustice. În acel moment, a intrat în coliziune cu un autoturism aparţinând firmei de pază SSS Security. Impactul a fost atât de puternic încât maşina de poliţie a fost proiectată în scuarul din interecţie iar automobilul agenţiei de pază a fost grav avariat şi a rămas în intersecţie.

Zeci de persoane s-au adunat la locul accidentului. La faţa locului se afla şi comandantul trupelor D.I.A.S., comisarul-şef Emanoil Moraru. Se pare că poliţiştii se aflau în misiune, căutându-l pe hoţul care a evadat vineri seara din sediul Judecătoriei. În urma accidentului, o persoană din maşina firmei de securitate a fost uşor rănită. Cazul este cercetat de poliţiştii Serviciului Rutier.

Vom reveni cu amănunte.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite