Şeful DIAS Emanoil Moraru: „Este o glumă despre austeritate. Tocmai intram la duş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful DIAS Constanţa a declarat despre fotografiile în care apare gol, cu perucă şi o armă în sala de antrenamente că sunt făcute acum doi ani. El precizează că pozele sunt realizate într-un moment de „intimitate profesională“.

„Terminaserăm antrenamentele în sală şi eu începusem să mă schimb ca să intru la duş. Nu eram în pielea goală, eram în suspensor. S-au făcut mai multe fotografii după un poster pe care îl aveam în sala de sport şi care arăta austeritatea: patru luptători dintre care unul este dezbrăcat.

Peruca este de la un manechin, arma de asalt este o armă M16 din plastic, de jucărie, pe care o ţinem în bază. Efectiv glumeam. De poze se ştia în IPJ, toţi au râs. Şi acum, când au apărut în presă, i-a bufnit râsul pe toţi, pe profesionişti. Le-au interpretat ca atare“, a afirmat comisarul-şef într-o intervenţie televizată difuzată pe RTV.

Anchetă la DIAS Constanța: Cine a trimis pozele cu şeful gol?

Faptul că aceste poze au apărut în presă este catalogat de şeful DIAS (actualmente Serviciul de Acţiuni Speciale) drept o trădare.

„Eu am cerut persoanei respective să şteargă pozele, dar nu am stat să-l verific dacă a făcut-o. Eu am încredere în oameni. Dar vă daţi seama, un om care face astfel de lucruri îşi va trăda şi instituţia, şi îşi va trăda şi colegul. Asta este o problemă... Nu există instituţie în România în care să nu se facă glume între colegi, în intimitatea lor profesională", a spus Moraru.

Şeful DIAS declară că şicanele din interior au început de vreun an, de când a vrut să dea afară doi colegi. „Am fost băgat în corzi pentru că am vrut să pedepsesc doi poliţişti care nu au ce căuta în Poliţie. Dar au fost protejaţi până la ameninţări", a menţionat Moraru.

Şeful DIAS Constanţa, trădat de unul dintre colegi. Iată-l în acţiune împreună cu camarazii săi! Unul dintre ei este fiul său

„Dă-mi mie vesta antiglonţ, că am doi copii!“

Constanţa: Primul român care se va antrena cu luptătorii SWAT

Constanţa: Comandantul DIAS şi-a luat armă de asalt

Maşina „mascaţilor“ Poliţiei Constanţa, implicată într-un spectaculos accident rutier VIDEO

UPDATE Constanţa: Intervenţie în forţă a mascaţilor: două grupuri de romi s-au atacat cu săbii şi bâte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite