FOTOGALERIE Cum au reușit doi maniaci înarmați să îngrozească Bucureștiul și Oslo, capitala Norvegiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala României se află încă sub șocul masacrului de la Perla din 5 martie, unde polițistul dezaxat a început să-i împuște pe cei din coafor, iar două persoane și-au pierdut viața. O tragedie asemănătoare, dar de proporții mult mai mari, s-a petrecut pe 22 iulie în Norvegia, atât în capitala Oslo, cât și pe o insulă din apropiere.

Drama norvegiană l-a avut ca personaj negativ pe Andres Breivik, care a plasat o bombă în centrul capitalei, după care a mers pe insula Utoya, aflată la 40 de kilometri de Oslo, și a început să tragă focuri de armă în stânga și-n dreapta. Atacul armat și atentatul terorist s-au soldat cu 91 de morți și zeci de persoane rănite grav.

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan!

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

EXCLUSIV Primele imagini din coaforul groazei: „Urme din creierul femeii împuşcate în cap sunt încă pe jos“

CITEȘTE ȘI Filmul celei mai sângeroase zi din Norvegia

Bucureștiul a fost cuprins de spaimă, după ce polițistul Gheorghe Vlădan a intrat în coaforul Perla din zona Dorobanți și, la fel ca norvegianul maniac, a început să tragă în angajați și în clienți, împușcându-și inclusiv soția. În urma atacului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au ajuns la spital cu răni grave din cauza gloanțelor care le-au străpuns trupurile. (FOTOGALERIE) MASACRUL DE LA COAFOR Filmul tragediei: 6 minute, 10 gloanţe, 2 morţi, 6 răniţi. De ce şi-a ieşit din minţi poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

Aproape 100 de morți în Norvegia

În cazul masacrului din Norvegia, tragedia s-a produs din cauza orientărilor politico-religioase ale atacatorului. Criminalul avea orientări care înclinau spre doctrina dreaptă, dar și convingeri antimusulmane. Astfel, carnagiul s-a petrecut într-o școală de vară a tineretului laburist, la care participau peste 600 de persoane, majoritatea adolescenți.

“Măcelarul” din Norvegia, acuzat oficial de “acte de terorism”

Andres Breivik a intrat în tabără îmbrăcat în polițist, pretinzând că se află acolo pentru a-i apăra pe participanți. Când s-a văzut în mijlocul tinerilor, teroristul a început să tragă cu pistolul în stânga și-n dreapta. Aproape o sută de oameni și-au pierdut viața, iar premierul norvegian, Jens Stoltenberg, a declarat evenimentul tragedie națională.

Psihiatrii cer internarea lui Breivik într-un spital de nebuni

Crimă din gelozie în București

Motivul atacului armat de la Perla a avut rădăcini sentimentale. Polițistul ucigaș era gelos, pentru că soția lui, Florina, intentase divorț și avea un nou iubit. Gheorghe Vlădan a intrat în coaforul unde lucra fosta parteneră de viață și a împuscat-o mortal. Criminalul a mai tras câteva focuri în colegele și clienții soției.

Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!

Click pe poze pentru fotogalerie!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Încă o femeie, casiera salonului, și-a pierdut viața, iar alte șase persoane au ajuns la spital, după ce au fost împușcate. În urma anchetei, s-a descoperit că asasinul era sub influența băuturilor alcoolice și a antidepresivelor.

Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

Punctul comun al celor două tragedii este faptul că ambii criminali dețineau arme letale, în condițiile în care aceștia erau instabili psihic.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Fotografii cu poliţistul criminal Vlădan şi soţia lui, în tinereţe. Au trăit o poveste de dragoste extraordinară!

Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!

(FOTOGALERIE) MASACRUL DE LA COAFOR Filmul tragediei: 6 minute, 10 gloanţe, 2 morţi, 6 răniţi. De ce şi-a ieşit din minţi poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan

FOTO Ea este soţia poliţistului care a împuşcat opt oameni într-un coafor din Bucureşti!

FOTOGALERIE Victimele pistolarului de la Perla sunt în stare stabilă. Trei dintre femeile împuşcate au fost operate

FOTOGALERIE Cum a ajuns poliţist asasinul care a împuşcat ca un dement opt oameni. N-a făcut şcoală şi a fost avansat politic de la şofer la agent

Declaraţia de avere a criminalului: 1.666 lei salariul net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă. Află totul despre familia Vlădan!

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Poliţişti cercetaţi în urma masacrului de la Perla: agenţii de la Secţia 14 au ignorat plângerea făcută de soţia criminalului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite