MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul Gheorghe Vlădan, cel care luni a împuşcat opt persoane în coaforul Perla din Bucureşti, le-a spus magistraţilor că a fost intimidat de către victimele sale, şi-a scos pistolul, iar arma i s-a descărcat accidental.

Poliţistul-asasin a venit cu o motivaţie şocantă în faţa magistraţilor. Conform avocatei lui, Eugenia Rădoi, Gheorghe Vlădan le-a precizat judecătorilor: „Arma mi s-a declanşat accidental. Am scos pistolul din buzunar şi nu-mi pot imagina cum s-a descărcat.“.

Apărătoarea Eugenia Rădoi a mai adăugat că Vlădan suferea de o depresie puternică, că lua pastile, că nu dormise decât două ore în 20 de zile şi că era sub imperiul unei "ceţi". „Avea probleme cu banii, salariul i se micşorase. Mai mult decât atât, avea şi rate la bancă. Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

image

De partea cealaltă, judecătorii nu au luat în considerare argumentele criminalului şi nu le consideră motive pentru a împuşca opt oameni. Mai mult, magistraţii au respins recursul lui Vlădan şi au menţinut decizia de a-l ţine 29 de zile în arest preventiv. Judecătorii au mai arătat în motivarea lor că pistolul trebuia încărcat înainte de a trage cu el, astfel că poliţistul a avut intenţia să-l folosească. În plus, magistraţii au subliniat că acuzatul a golit arma de gloanţe şi apoi a ieşit calm din coafor. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

Vlădan către victime: „Lasă că vă arăt eu vouă“. Asasinul a tras şi înspre trecători

Martorii care se aflau în coaforul groazei le-au declarat anchetatorilor că Vlădan i-a ameninţat, cu pistolul în mână: „Lasă că vă arăt eu vouă!“, le-a spus poliţistul celor din salon.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

În motivarea de arestare preventivă dată de judecători se mai arată că „inculpatul, aflându-se în interiorul salonului, se întoarce la un moment dat in tirul focurilor executate şi trage un glonţ şi in exteriorul salonului în geamul dinspre exterior. La cercetarea la faţa locului se constată urmă de ricoşeu pe geamul salonului, care se află în imediata apropiere a unui parc, unde sunt şi locuri de joacă, şi care ar fi putut, la nivel teoretic, să creeze conjunctura favorabilă vătămării, a agresării unor trecători de pe stradă“. Citeşte AICI cum a avut loc masacrul de la coafor!



Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

image

Şi agentul de pază s-a panicat

Judecătorii au apreciat comportamentul lui Vlădan ca fiind deosebit de periculos,  pentru ca inculpatul să poată fi cercetat în stare de libertate. „La faţa locului, reacţia publică a fost una imediată. Persoanele aflate în exteriorul salonului au auzit focurile de armă, creându-se un adevărat vacarm la faţa locului. Agentul de pază a reuşit să contacteze serviciul de urgenţă 112. Acesta s-a panicat şi nu a ştiut cum să reacţioneze, moment în care a intrat în sediul şi a depozitat pistolul pe pervazul geamului şi a aşteptat sosirea agenţilor de poliţie. Toate aceste aspecte dau o notă de siguranţă de sine a atacatorului, care a înspăimântat atât societatea civilă, cât şi organele de anchetă, şi care conturează opinia că este un element extrem de periculos în raport de care arestarea preventivă este oportună“, se mai arată în motivarea judecătorilor.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

(FOTO/VIDEO) Secretele Florinei, vândute pe 1.000 de lei

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite