Regizor despre traficant: “Știu că era îndrăgostit de Carmen Bejan și avea fluturi în stomac”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Șatran sau “Rocky”, cum l-au poreclit ceilalți deținuți, se declară un împătimit al muzicii rock. Acesta pare să se fi schimbat total de când se află în spatele gratiilor și, mai mult, pare să se fi îndrăgostit nebunește de criminala din Ineu, Carmen Bejan.

Claudiu Şatran a intrat după gratii în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad în urmă cu 10 ani, pe numele său existând o condamnare la 15 ani de închisoare, pentru trafic de droguri. Pentru bună purtare, în luna aprilie va fi eliberat, după executarea a trei sferturi din pedeapsă. Dealerul de droguri din Pecica a avut un comportament „exemplar” în puşcărie.

EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină a fost lăsată gravidă de un traficant de droguri care se eliberează în aprilie


EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină este însărcinată. Acesta este motivul pentru care a cerut întreruperea executării pedepsei

EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină cere întreruperea executării pedepsei

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"


De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Traficantul a jucat la Notarra

Mai mult, în contradicție cu părerile vecinilor care îl cunoșteau drept un scandalagiu, în spatele gratiilor, acesta pare să se fi schimbat. Astfel, în 2006 şi-a asumat rolul de puşcăriaş-actor şi a jucat într-o piesă, chiar pe scena Teatrului Nottara din Bucureşti. Şatran a interpretat rolul unui ungur în piesa „Joi”, el făcând parte din trupa de teatru a penitenciarului arădean „Blitz”.

Studenţii ucigaşi de la Medicină la vârsta de 14 ani Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad

Potrivit actorului care a regizat piesa, Andrei Elek, Claudiu Șatran a făcut o impresie bună. Acestuia I se spunea “Rocky”, tocmai pentru că era pasionat de muzica rock. Mai mult, acestuia i se atribuiau roluri de diavol, rocker sau psihopat și asta pentru că astfel de roluri i se potriveau personalității lui.

„Am auzit de la alți deținuți că este îndrăgostit de Carmen Bejan și că are fluturi în stomac. Eu îl cunosc ca având o fire pozitivă, deschisă și care venea cu drag la activități”, a susținut Andrei Elek.

Studenta criminală de la Medicină şi traficantul de droguri care a lăsat-o gravidă s-ar fi îndrăgostit în bucătăria puşcăriei. Oficial ANP: "Este exclus"

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult"

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite