EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină este însărcinată. Acesta este motivul pentru care a cerut întreruperea executării pedepsei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan
Carmen Bejan

Carmen Bejan, condamnată definitiv la 20 de ani de închisoare pentru uciderea şi tranşarea lui Trifu Schroth, a depus, la Tribunalul Arad, o cerere de întrerupere a executării pedepsei. Surse judiciare au confirmat faptul că motivul cererii este că tânăra este însărcinată.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

Cererea de întrerupere a executării pedepsei a fost depusă de Carmen Bejan, la Tribunalul Arad. Un prim termen a avut loc în luna decembrie, dar procesul s-a amânat pentru 16 ianuarie, dată până la care Carmen Bejan trebuie să îşi angajeze apărător, iar judecatorii de la Tribunalul Timis trebuie sa le trimita dosarul crimei colegilor de la Arad.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Deocamdată, nu se cunoaşte tatăl copilului sau în câte luni este însărcinată Carmen Bejan. În motivare se arată că aceasta solicită întreruperea executării pedepsei pe perioada sarcinii, precum şi după naştere, timp de un an, susţin reprezentanţii Tribunalului Arad.



Prima sentință în dosarul crimei de la Medicină a fost emisă anul trecut. Studenții ucigași, Sergiu Florea și Carmen Bejan, fuseseră condamnați în primă fază la 16 ani de închisoare pentru uciderea şi tranşarea lui Trifu Schroth, dar la Curtea de Apel ucigașii au primit o pedeapsă mai mare: 20 de ani de închisoare. Ultima sentință din acest dosar a fost emisă în luna iunie a acestui an, când cei doi tineri au fost condamnați la temniță grea pentru uciderea și tranșarea lui Trifu Schroth.


Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult"

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studenţii ucigaşi de la Medicină la vârsta de 14 ani
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite