Studenta criminală de la Medicină şi traficantul de droguri care a lăsat-o gravidă s-ar fi îndrăgostit în bucătăria puşcăriei. Oficial ANP: "Este exclus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan
Carmen Bejan

Vestea că studenta de la Medicină, condamnată pentru crimă, a rămas însărcinată în spatele gratiilor i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o direct sau indirect. Modul în care cei doi s-au cunoscut este de asemenea foarte interesant. Surse importante au spus că cei doi s-au cunoscut în bucătăria penitenciarului. Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) susţin însă că este exclus. 

Tatăl copilului pe care Carmen Bejan îl poartă în pântece este un traficant de droguri, aşa cum adevarul.ro dezvăluia, ieri. Bărbatul este cu 13 ani mai mare decât Carmen şi urmează să se elibereze în aprilie. În Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad contactul femeilor cu bărbaţii este limitat. Întâlnirile dintre deţinuţii de sex opus se realitează numai în anumite condiţii şi mai ales în camera intimă. 

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia" 

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Studenţii ucigaşi de la Medicină la vârsta de 14 ani Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad

Surse apropiate penitenciarului au declarat însă pentru „Adevărul” că relaţia dintre Carmen Bejan şi traficantul de droguri a început după ce aceştia s-ar fi cunoscut la bucătăria penitenciarului. Ca o coincidenţă, înainte de a fi condamnat, fostul iubit al lui Carmen Bejan, Sergiu Florea, coautor al crimei de la Medicină, a fost „cazat” în Penitenciarul Timişoara şi a lucrat tot la bucătărie. 

„Îi tot trimitea scrisori, dar ea l-a respins, până în momentul în care i-a spus că are şansa să fie eliberată pentru o perioadă de un an dacă dă naştere unui copil. I-a spus că şi el se eliberează în aprilie şi i-a promis că o să se căsătorească, iar când se întoarce în detenţie are el grijă de copil şi o vizitează, lui fiindu-i mult mai uşor să facă acest lucru decât părinţior ei”, au spus sursele „Adevărul”. 

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ioan Iovescu, susţine că este exlusc ca studenta ucigaşă de la Medicină şi iubitul ei să se fi cunoscut la bucătăria penitenciarului. "Este exclus. Mâncarea se prepară în penitenciarul pentru bărbaţi, iar singurele femei care au legătură cu mâncarea sunt cele care împart mâncarea femeilor. Probabil s-au cunoscut în alte împrejurări. Cu siguranţă nu s-au cunoscut la bucătărie", a spus Iovescu. 

Carmen Bejan este gravidă în cinci luni şi are toate şansele, ca la termenul din 16 ianuarie de la Tribunalul Arad, să primească o sentinţă de înterupere a executării pedepsei. 

Urmăreşte timisoara.adevarul.ro pentru a vedea când le-a spus Carmen părinţilor că vor fi bunici şi cum au reacţionat aceştia

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite