Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La testul cu detectorul de minciuni, Sergiu Florea nu a recunoscut crima
La testul cu detectorul de minciuni, Sergiu Florea nu a recunoscut crima

Sergiu Florea a făcut o confesiune-şoc în faţa psihologilor Serviciului de Probaţiune din Timişoara. Ucigaşul de 20 de ani, judecat alături de iubita sa Carmen, pentru omor şi profanare de morminte, susţine că Dumnezeu i-a salvat viaţa a doua zi după comiterea asasinatului, când el şi-a tăiat venele şi gâtul, într-o încercare disperată de a-şi lua zilele şi de a scăpa de anchetatori.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Sergiu Florea, acuzat că l-a ucis şi apoi l-a tranşat cu sânge rece pe Trifu Schroth, un judecător de stabor ţigănesc, a căzut în misticism religios. Tânărul, care şi-a dorit să devină preot, apoi medic, ca să ajute oamenii sărmani, a discutat recent în puşcărie cu psihologii Serviciului de Probaţiune din Timişoara, care au făcut o anchetă asupra stării psihice şi morale a ucigaşului, la cererea instanţei care îl judecă. Psihologii au încercat să stabilească ce la împins pe Sergiu spre crimă. Sergiu Florea a mărturisit că divinitatea a fost cea care i-a trimis un semnal puternic, pentru că i-a salvat viaţa.

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Intervenţie divină

„Sergiu percepe salvarea lui de la moartea prin suicid ca pe o şansă nesperată, ca pe o oportunitate dată de Dumnezeu, pentru a dezvălui adevărul despre faptă şi de a demonstra că nu este un ucigaş cu sânge rece, ci un om care a greşit sub impulsul şi tensiunea momentului”, se arată într-un raport al psihologilor Serviciului de Probaţiune Timişoara, depus la dosarul crimei de la Medicină, care se judecă la Tribunalul Timiş.  

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Sergiu şi-a explicat decăderea în faţa psihologului

Studentul măcelar de la Medicină, care în adolescenţă îşi dorea să devină preot, a oferit psihologilor explicaţia sa despre cumplitul asasinat de la Medicină. „Sergiu nu poate explica decăderea altfel decât ca pe o consecinţă a îndepărtării de Dumnezeu şi de menirea de a fi investit cu harul divin de a deveni preot”, se mai arată în însemnările psihologilor, realizate după discuţia avută cu Sergiu în Penitenciarul Timişoara.

GALERIE FOTO CU STUDENTA UCIGAŞĂ DE LA MEDICINĂ

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Crimă în căminul de la Medicină
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Pentru a vedea o galerie foto cu declaraţiile studenţilor de la Medicină CLICK AICI

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Verdictul psihologilor: studentul ucigaş de la Medicină e mai inteligent decât iubita sa

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite