Ai „Sfârşitul Ceauşeştilor“ cu ziarul „Adevărul“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SÂMBĂTĂ, 19 IUNIE Volumul lui Grigore Cartianu va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentele „Sănătate“ şi „Jocuri“, la preţul total de 14,95 lei. Bestsellerul Târgului de carte Bookfest, unde s-au vândut 2.130 de bucăţi, revine spectaculos în atenţia cititorilor, prin vânzarea alături de ziarul „Adevărul“.

Cei care, din diverse motive, nu au putut ajunge în zilele toride ale săptămânii trecute la Târgul de carte Bookfest, pentru a achiziţiona volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor" de Grigore Cartianu, nu trebuie să dispere

Grigore Cartianu îşi lansează mâine cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor” la „Librăria Adevărul” din Timişoara


Editura Adevărul Holding, care a publicat volumul, le-a pregătit o surpriză: cartea va putea fi achiziţionată sâmbătă, împreună cu ziarul „Adevărul" şi încă două suplimente, la acelaşi preţ cu care a putut fi cumpărată la târg - 14,95 lei.

 Celor care evită, din lipsă de timp, librăriile sau târgurile de carte, editura le vine astfel în întâmpinare, volumul fiind distribuit într-un tiraj suficient la toate chioşcurile de presă şi la Librăriile Adevărul din toată ţara.

Adevărul Holding îşi continuă astfel, prin distribuirea cărţii într-un tiraj de masă, de 140.000 de exemplare - un adevărat record pentru un volum editat în premieră -, una dintre cele mai vaste operaţiuni de marketing de pe piaţa editorială românească.

La Târgul de carte Bookfest, volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor" a beneficiat, practic, de o lansare neîntreruptă, de un maraton, Grigore Cartianu fiind în permanenţă prezent la standul Adevărul pentru a se pune la dispoziţia cititorilor săi.

 Ion Caramitru, invitat special la standul Adevărul Holding: „Revoluţia română a pierdut şansa de a fi una profund anticomunistă."

„Sfârşitul Ceauşeştilor“, cea mai vândută carte

Istoria de lângă noi: martorii fugii cuplului de dictatori

Ultima zi la Bookfest 2010/ „Sfârşitul Ceauşeştilor” s-a vândut în 2.500 de exemplare

Stănculescu, adus la târg din puşcărie

Prima zi la Bookfest 2010

Ziua a treia la Bookfest 2010

Iliescu şi Cartianu,duel pentru Revoluţie


Lecţia dată de Cartianu lui Iliescu

Din două în două ore, au avut loc aici evenimente speciale de lansare, la care au fost invitate personalităţi publice prestigioase - Alex Mihai Stoenescu, regizorii Cristian Mungiu, Radu Gabrea şi Radu Muntean, Ion Caramitru, Dinu Patriciu şi mulţi alţii -, precum şi revoluţionari şi martori direcţi ai evenimentelor de acum 20 de ani, mulţi cu mărturisiri senzaţionale, care se regăsesc în carte.

Prin urmare, la sfârşitul celor cinci zile de Bookfest, Adevărul Holding a vândut 2.130 de exemplare din cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor", transformând-o în bestsellerul absolut al târgului de carte şi justificând editarea volumului ca prim număr al colecţiei „Bestseller Adevărul".

Tot după cinci zile de concurenţă dintre standul Adevărul şi standul Semne, tomul lui Ion Iliescu, „După 20 de ani" - prin care fostul preşedinte, responsabil de morţii Revoluţiei şi ai mineriadelor, contracara cartea lui Cartianu printr-un volum scris în limbaj de lemn -, s-a dat doar în 100 de exemplare. Raportul de 1 la 21 este zdrobitor în favoarea jurnalistului, arătând că cititorii au ştiut să aleagă adevărul.

Un roman terifiant

Cartea scrisă de Grigore Cartianu este de departe cea mai documentată şi substanţială lucrare despre zilele fierbinţi ale Revoluţiei Române. Ultimele cinci zile ale cuplului de dictatori sunt trasate cu mâna fermă a autorului de reportaje, care transformă totul într-un roman terifiant.

„Sfârşitul Ceauşeştilor"de Grigore Cartianu

Editura Adevărul Holding, Bucureşti 2010

Prefaţă de Alex Mihai Stoenescu

Anexă cu documente, stenograme şi facsimile

7 infografii

528 de pagini

Preţ: 14,95 lei

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite