Grigore Cartianu îşi lansează mâine cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor” la „Librăria Adevărul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Librăria Adevărul" din Timişoara, de pe strada Alba Iulia, va fi sâmbătă, 19 iunie, gazda unui eveniment dedicat cititorilor. Grigore Cartianu îşi va lansa oficial la Timişoara mult aşteptata carte „Sfârşitul Ceauşeştilor", o publicaţie care a dominat topul vânzărilor la Târgul de Carte Bookfest 2010. 

Povestea unui final sculptat în istoria României a fost spusă atent de Grigor Cartianu în cartea sa „Sfârşitul Ceauşeştilor".  Aventura ultimelor zile ale cuplului Elena şi Nicolae Ceuşescu a fost ilustrată cu talent într-o lucrare ce absoarbe atenţia cititorului încă de la început. „Sfârşitul Ceauşeştilor" este prima cercetare de asemenea anvergură după 20 de ani de la Revoluţie, o carte apreciată de critici care va satisface curiozităţi, va clarifica lucruri ce ani de-a rândul au stârnit controverse. „Această carte este povestea dramatică, ridicolă şi grotescă a sfârşitului celor două personaje care se credeau nemuritoare: Nicolae şi Elena Ceauşescu", a spus Grigore Cartianu, ziarist, autorul cărţii.

image

Lansarea volumului „Sfârşitul Ceauşeştilor" va avea loc mâine, de la ora 10.00 la ora 15.00, la „Librăria Adevărul" de pe strada Alba Iulia din centrul Timişoarei. Grigore Cartianu se va întâlni cu publicul pentru discuţii şi autografe. Mai mult, la eveniment vor fi prezenţi şi oameni de cultură, istorici şi revoluţionari din Timişoara.

image

Ziua lansării volumului va veni şi cu o surpriză pentru cititorii Adevărul. Sâmbătă, cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor" va putea fi cumpărată la preţul de doar 14,95 de lei împreună cu ziarul „Adevărul". O altă veste bună este că volumul va fi distribuit la toate chioşcurile de presă din Timişoara, dar şi la Librăria Adevărul de pe strada Mercy, nr. 3. „Sfârşitul Ceauşeştilor" va fi distribuit în 140.000 de exemplare , un record pentru un volum editat în premieră.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite