GALERIE FOTO Femeile fatale din viaţa lui Ilie Năstase: un manechin, o actriţă, o femeie de afaceri şi o infractoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase, românul care s-a iubit cu nu mai puţin de 2.500 de femei - conform autobiografiei, nu are o viaţă intimă tocmai simplă. După trei mariaje eşuate, cunoscutul tenismen şi om de afaceri pare tot mai aproape de o nuntă cu Brigitte Sfăt, o divă cu o viaţă destul de tumultoasă. Singura diferenţă dintre Brigitte şi celelalte femei din viaţa lui Ilie Năstase este că timişoreanca a petrecut câteva luni după gratii.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE

Ilie Năstase este unul dintre craii României. În vârstă de 65 de ani, cunoscutul tenismen a avut relaţii cu nu mai puţin de 2.500 de femei şi are cinci copii. Prima lui dragoste adevărată a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a căsătorit în 1972 şi de care a divorţat zece ani mai târziu. Cei doi au o fiică Nathalie, de 34 de ani.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU DOMINIQUE GRAZIA

A doua nevastă a lui Ilie Năstase a fost actriţa şi manechinul Adelaide Alexandra King. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 1984, într-o biserică din New York. După nuntă au adoptat doi copii, Nicholas, care acum are 22 de ani, şi Charlotte, în vârstă de 18 ani.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ADELAIDE ALEXANDRA KING

Ilie Năstase şi Amalia Teodosescu s-au cunoscut în 1996, la primul concert al lui Sting la Bucureşti, pe când ea avea 20 de ani şi el 50. La concertul respectiv, Amalia se ocupa de sampling pentru o marcă de ţigări. Cei doi s-au căsătorit la 5 iunie 2003, la biserica ortodoxă St. Stephane din Paris, iar petrecerea s-a derulat la Roland Garros. Cei doi au divorţat în 2010. După 12 ani petrecuţi în cuplu, cei doi au împărţit atât custodia celor două fiice, Alessia (8 ani) şi Emma (5 ani), cât şi averea lui Ilie Năstase.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU AMALIA TEODORESCU

Actuala iubită a lui Ilie Năstase este timişoreanca Brigitte Sfăt, care poate fi caracterizată drept femeie de afaceri, manechină, vedetă Playboy şi fostă infractoare.Brigitte Sfăt poate fi comparată cu o "cenuşăreasă" modernă. Din spatele gratiilor, unde a fost condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare pentru lipsire de libertate, timişoreanca a reuşit să ajungă iubita lui Ilie Năstase. De la primbări timide prin centrul Timişoarei, Brigitte Sfăt a apărut în nunta reflectoarelor la nunta regală din Monaco, nu înainte să călătorească în toată Europa cu sportivul şi omul de afaceri.

Fotomodelul Playboy Brighite Sfăt a ieşit din închisoare

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU BRIGITTE SFĂT

Ilie Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Paris şi pe Coasta de Azur, împreună cu Brigitte Sfăt

EXCLUSIV AUDIO Iubita lui Ilie Năstase, modelul Brigitte Sfăt, povesteşte plângând cum o teroriza soţul ei

EXCLUSIV Viaţa incredibilă de telenovelă a amantei milionarului Ilie Năstase

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

EXCLUSIV Ilie Năstase atras în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

Ilie Năstase îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Paris şi pe Coasta de Azur, împreună cu Brigitte Sfăt

EXCLUSIV Ilie Năstase, „înger păzitor” cu stele de general pentru deţinuta Playboy Brigitte Sfăt

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite