Studentul măcelar de la Medicină, orfanul care făcea box în şcoala de preoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De pe băncile Seminarului Teologic din Arad a ieşit Sergiu Florea, acuzat de cea mai oribilă crimă a ultimilor ani, din Vestul ţării
De pe băncile Seminarului Teologic din Arad a ieşit Sergiu Florea, acuzat de cea mai oribilă crimă a ultimilor ani, din Vestul ţării

Psihologii spun că Sergiu Florea, de 20 de ani, a încercat să devină preot, ca să-i demonstreze tatălui său că poate să reuşească în viaţă. Tatăl ucigaşului de la Medicină este preot şi l-a părăsit pe Sergiu Florea când acesta avea doar patru luni. Sergiu Florea a ucis în august 2009 un judecător de stabor ţigănesc.

Cum s-a ratat studentul măcelar de la Medicină în şcoala de preoţi: „Nu îmi găseam parohie şi nu aveam voce"

Psihologii sunt de părărere că Sergiu a încercat să ajungă preot ca să-i demonstreze tatălui, care l-a părăsit imediat după naştere, că este capabil să-i devină superior. El însă nu este de acord că a fost împins de la spate de familie ca să devină preot.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"
 
„Inculpatul nu împărtăşeşte opinia că a fost orientat de familie către preoţie, spre a-i demonstra tatălui natural că poate deveni superior celui care l-a părăsit în copilărie", se arată în raportul psihologului Serviciului de Probaţiune Timiş întocmit după ce a discutat cu stundentul ucigaş în puşcărie.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Sergiu a fost părăsit la vârsta de patru luni, el fiind crescut de bunci şi de mama sa, Rodica Gancea, care muncea într-o fabrică de încălţăminte pentru un salariu lunar de 720 de lei, ca să-i asigure existenţa fiului ei.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Începând cu 2006, mama sa se ducea 4-5 luni pe an la lucru la o fermă din Germania, unde câştiga 800-850 de euro în fiecare lună, peentru a-i asigura un trai decent studentului criminal.

În timpul cursurilor de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox de la Arad, Sergiu a făcut box, frecventând o sală de forţă din apropierea şcolii de preoţi.

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă”

„În afara orelor şcoalare Sergiu făcea sport, mergea la o sală de forţă din zonă. Nu a avut nicio abatere disciplinară. În clasa din care făcea parte era considerat un model de comportament", a declarat Tiberiu Ardelean, dirigintele lui Sergiu Florea din Seminarul Teologic Liceal Ortodox de la Arad.

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Pasiunea mistuitoare din primul an de facultate
Cei doi studenţi ucigaşi de la Medicină au trăit o pasiune mistuitoare de scurtă durată. Ei s-au cunoscut la începutul anului universitar 2008/2009, în primul lor an la facultate. Relaţia dintre Sergiu şi Carmen a debutat însă mai târziu, în luna martie 2009, cu cinci luni înainte ca idila dintre ei să degenereze în crimă, după ce tânăra a încercat să se prositueze, iar Sergiu i-a ucis primul client.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Cadavru ascuns în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite