Cum s-a ratat studentul măcelar de la Medicină în şcoala de preoţi: „Nu îmi găseam parohie şi nu aveam voce"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Florea la Tribunalul Timiş, 5 martie 2010
Sergiu Florea la Tribunalul Timiş, 5 martie 2010

Sergiu Florea a absolvit Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Arad, cu un an înainte să-l ucidă cu sânge rece pe Trifu Schroth. Studentul ucigaş a renunţat să devină preot, însă a ales să urmeze cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie deoarece, spune el, a dorit să ajute oamenii.

EXCLUSIV Cum şi-a cucerit studenta măcelară de la Medicină iubitul ucigaş: „Carmen m-a fascinat cu inocenţa ei"

Studentul măcelar de la Medicină a urmat timp de patru ani, între 2004 şi 2008, cursurile liceale ale seminarului teologic arădean. El şi-a dorit să devină preot încă din copilărie, fiind crescut în spiritul creştin de bunicii săi din partea mamei. Sergiu Florea şi-a dat seama însă pe parcursul liceului că nu este pregătit pentru viaţa de preot, mai ales pentru că a citit mai multe cărţi de medicină şi începuse tot mai mult să îşi dorească să devină medic.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

Ucigaşul fără parohie
Din spatele gratiilor, studentul măcelar s-a confesat psihologului de la Serviciul de Probaţiune Timiş şi a măturisit că era convins că avea puţine şanse să prindă o parohie. „Sergiu recunoaşte că nu avea calităţi vocale adecvate pentru a deveni preot apreciat, pe lângă faptul că şansele sale de a găsi o parohie, ca o condiţie a hirotonisirii în preoţie sunt extrem de mici", a notat psihologul în raportul de evaluare a studentului măcelar de la Medicină.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Sergiu îşi cerea scuze de la cei care îl necăjeau
Unul dintre foştii colegi ai lui Sergiu din seminarul teologic, Zoran Mutavschi, susţine că studentul ucigaş de la Medicină era un coleg paşnic, care tindea să aplaneze conflictele iscate de alţii. „Chiar dacă era supărat pe alţii, el era cel care îşi cerea scuze".

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

EXCLUSIV: Criminala de la Medicină: "M-am prostituat pentru a plăti şpaga la examene"

Cadavru ascuns în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă”

Studenta măcelară de la Medicină a încercat să se sinucidă din prea multă dragoste pentru iubitul ucigaş

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite