Ce ţigări preferau vameşii şi poliţiştii de frontieră de la Moraviţa acuzaţi că au luat şpagă de la traficanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă banii pe care îi încasau pentru că le permiteau contrabandiştilor să introducă în ţară marfă, poliţiştii şi vameşii din Timiş trimişi în judecată de procurorii DNA obişnuiau să ceară şi ţigări.

Ţigările Pall Mall se află pe lista preferinţelor poliţiştilor şi vameşilor. Dacă traficanţii nu aveau această marcă, în unele cazuri funcţionarii publici se mulţumeau şi cu alte mărci, cum ar fi Fast sau Viceroy.

"Lucrătorul vamal GALEANCU IOAN care se afla pe pistă la controlul autoturismelor, îi cere traficantului respectiv să aducă un cartuş de PALL MALL albastru pentru şeful de tură al lucrătorilor vamali, DĂRĂBUŢ FLORIN, iar acesta fiind de faţă, confirmă solicitarea", se specifică în rechizitoriul formulat de procurorii DNA.

Fostul şef al Poliţiei Române apără un vameş arestat pentru şpagă, cu casă în Germania

Funcționarii corupți susțin că au luat mita provocați de agenții sub acoperire

"UIUIU ADRIAN CLAUDIU îi cere traficantului respectiv un cartuş de PALL MALL, acesta din urmă răspunzând că nu are decât FAST, apoi lucrătorul vamal spune „ Du-te, pune-i pe scaunul din faţă, banii !", după care „las', că-i iau eu! Bine!" (...)

Lucrătorul vamal UIUIU ADRIAN CLAUDIU încearcă totuşi să mai obţină ceva de la respectivul, întrebându-l dacă are PALL MALL, iar la răspunsul acestuia că nu are decât FAST, îi pune „n-ai PALL MALL? Adu-mi un cartuş de FAST, da bagă-l în geacă, te rog!" În discuţie intervine şi BUTTA LIVIU DĂNUŢ care îşi exprimă opinia că are cam multe, iar UIUIU ADRIAN CLAUDIU afirmă că acest traficant nu o să mai vină. BUTTA LIVIU DĂNUŢ nu este de acord cu această măsură radicală şi zice „Mai bine cu unul. Cu unu', maxim 3, hai!"(...)

Tupeu de vameş: a vrut să-şi închirieze elicopter din Ungaria ca să vină la serviciu

Vameşi şi poliţişti filmaţi în timp ce urmăreau filme porno


Contrabandistul TURLEA EMIL, aflat în continuare în preajma lucrătorilor vamali, îl întreabă pe ZEGREAN RADU dacă a adus un cartuş de PALL MALL pentru DĂRĂBUŢ FLORIN, iar GALEANCU IOAN insistă să aducă ţigările respective. (...)

La scurt timp, în jurul orei 00:36, intră în vamă traficantul de ţigări AVĂDANEI CRISTIAN cu 3 baxuri, transportate de numita IOAN NELI. DEGAN MARIAN LUCIAN o întreabă pe aceasta ce ţigări transportă şi, la răspunsul ei că transportă FAST, DEGAN MARIAN LUCIAN îi cere ca la întoarcere să-i aducă un cartuş de FAST şi să-l lase la magazinul BELACOP „pentru MARIAN", aceasta oferindu-se să-i lase un cartuş în acel moment. Apoi, GALEANCU IOAN efectuează un control formal asupra autoturismului, după care UIUIU ADRIAN CLAUDIU îi pretinde să-i aducă un cartuş de PALL MALL când mai trece pe acolo. (...)

Şeful poliţiştilor de frontieră şpăgari: „Nu ştiam că se lua mită. Sunt şocat!"

Cum a căzut brusc la pat, grav bolnav, bossul vameşilor şpăgari, după ce a aflat că e urmărit penal pentru favorizarea infractorului

În jurul orei 01:42, lucrătorii vamali UIUIU ADRIAN CLAUDIU şi GALEANCU IOAN numără din nou banii colectaţi, afirmând că s-au strâns 1.250 de euro. În timpul efectuării calculelor, traficantul de ţigări TURLEA EMIL îi remite lui UIUIU ADRIAN CLAUDIU 50 de euro, iar lui DĂRĂBUŢ FLORIN un cartuş de PALL MALL" (...)

Două vămi din Vestul României, blocate de mascaţi: au fost reţinuţi toţi vameşii şi poliţiştii de frontieră

GALERIE FOTO DE LA DESCINDERILE DIN VAMA MORAVIŢA DIN TIMIŞ

În vamă îşi face apariţia traficanta BUSSE ANGELICA FLORICA, intrând în toneta lucrătorilor vamali şi declarând că are 5 baxuri, pentru care plăteşte 250 de euro inculpaţilor DĂRĂBUŢ FLORIN şi BÎRJOVANU IOAN. Acesta din urmă îi cere un cartuş de PALL MALL dar traficanta îi răspunde că nu are decât VICEROY, BÎRJOVANU IOAN spunând „Da, las-o! 2 din astea ieftine." " - menţionează procurorii DNA în rechizitoriul prin care au dispus trimiterea în judecată a 69 de persoane, majoritatea vameşi şi poliţişti de frontieră acuzaţi că au luat mită de la traficanţi pentru a le permite introducerea de ţigări în ţară.

Partidă de sex cu o poliţistă, filmată de ofiţerii anticorupţie

Paranoia microfoanelor la Moraviţa: vameşii şi poliţiştii de frontieră se tem că încă sunt filmaţi şi ascultaţi

Vameş săltat pentru mită: "Sexul şi şpaga sunt reginele vămilor din România"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite