Partidă de sex cu o poliţistă, filmată de ofiţerii anticorupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descinderile împotriva poliţiştilor şi vameşilor corupţi au scos la iveală detalii picante despre ce se întâmpla la graniţă. Camerele de supraveghere ascunse în birourile de la Stamora Moraviţa i-au surprins pe poliţiştii de frontieră, care atunci când nu luau şpagă făceau sex în birourile renovate.

GALERIE FOTO DE LA DESCINDERILE DIN VAMA MORAVIŢA DIN TIMIŞ

Chiar dacă camerele de supraveghere şi microfoanele au fost ascunse în birourile vameşilor şi poliţiştilor de frontieră pentru a se stabili modul în care este luată şpaga, tarifele cerute pentru trecerea cu vederea a ilegalităţilor şi pentru a se stabili la cine ajung banii şi în ce cantitate, anchetatorii au reuşit să afle chiar mai multe decât îşi doreau.

Vameşi şi poliţişti filmaţi în timp ce urmăreau filme porno

Mare a fost surpriza anchetatorilor momentul în care au vizionat imaginile surprinse se camerele de supraveghere. Se pare că la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, angajaţii aveau obiceiul să facă sex în timpul serviciului în birouri. În mai multe rânduri, camerele de supraveghere i-au surprins pe poliţiştii de frontieră care îşi iubeau colegele la locul de muncă.

Şeful poliţiştilor de frontieră şpăgari: „Nu ştiam că se lua mită. Sunt şocat!"

Aceleaşi microfoane ascunse în clădirea Punctului de Frontieră au mai surprins şi discuţii între poliţiştii de frontieră care discutau despre colegii lor de la Siret care au fost "săltaţi" de mascaţi, dar şi unele discuţii în care şpăgarii susţineau că nu încasează suficienţi bani pentru infracţiunile pe care le comit.

CITIŢI ŞI:

UPDATE Șeful de tură de la Vama Moravița este dat în urmărire generală

Spăgile se împărţeau frăţeşte în Vama Naidăş

Două vămi din Vestul României, blocate de mascaţi: au fost reţinuţi toţi vameşii şi poliţiştii de frontieră

VIDEO EXCLUSIV Soţia unui poliţist de fontieră după reţineri: „Nu au găsit nimic. Noi nu am zugrăvit apartamentul de 10 ani"

Vameşi jefuiţi de contrabandiştii de ţigări

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite