EXCLUSIV Viaţă de puşcăriaş: Băhăian agăţa pe Internet din închisoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Băhăian a fost prezentat în faţa instanţei ialomiţene la finele lunii octombrie
Sergiu Băhăian a fost prezentat în faţa instanţei ialomiţene la finele lunii octombrie

Arestat din ianuarie pentru instigare la omor şi infracţiuni economice Sergiu Băhăian îşi omora plictiseala în închisoare socializând pe Internet. Cele două telefoane de ultimă generaţie pe care le folosea au fost confiscate în această după - amiază de gardienii Penitenciarului Slobozia.

UPDATE ora 19.40: La sfârşitul lunii iulie, magistraţii ialomiţeni decideau cercetarea în stare de libertate a lui Sergiu Băhăian şi a celorlalţi complici ai săi, în dosarul infracţiunilor economice săvârşite în Ialomiţa, decizie întoarsă de Curtea de Apel Bucureşti. Mâine, inculpatul Sergiu Băhăian va fi adus din nou în faţa magistraţilor, care vor stabili dacă starea de arest preventiv a mafiotului va fi prelungită sau nu.

CITEȘTE ȘI: Sergiu Băhăian, tun de peste trei milioane de lei în Ialomiţa

UPDATE: ora 19:15: Nu este prima dată când Băhăian socializează pe Internet direct din celula de detenţie. În vara acestui an, mai precis în luna iunie, interlopul putea să îşi citească mesajele pe care cunoscuţii i le adresau cu ocazia zilei de naştere. „Aş vrea să existe pentru tine numai bucuri şi zile senine, astfel încât viaţa să-ţi pară un vis al împlinirilor tale, un vis din care să nu te trezeşti niciodată. Speră întotdeauna spre fericire, spre ceva mai bun. Speranţa este singurul lucru pentru care se merită să trăieşti, deşi ascunde în spatele ei fericirea, fericire pe care numai Dumnezeu ţi-o poate dărui. Primeşte petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să-ţi fie rod al bucuriei şi al speranţei! Credinţa şi iubirea să te însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlneşti la fiecare pas. LA MULŢI ANI!“, este doar unul din mesajele pe care interlopul le-a primit pe Internet , de la Maria Belean, în ziua în care împlinea 48 de ani. În ziua respectivă, Sergiu Băhăian era încarcerat tot la Penitenciarul Slobozia.

UPDATE: ora 19:00: În weekend, Sergiu Băhăian a postat pe reţeaua de socializare Internet un mesaj de pe unul din cele două telefoane mobile pe care le avea asupra sa în penitenciar. „Ca să existe, lucrurile trebuiesc rostite. Este evident că rostirea este adeseori mai grea decât nerostirea... De fapt, este greutatea marcării graniţei dintre moralitate şi slăbiciune...! Adeseori, a te întreba nu înseamnă decât durerea de a şti că există răspunsuri“, este mesajul postat de Băhăian pe Internet, sâmbătă după-amiaza.

MAI CITEȘTE ȘI: Unul dintre asasinii plătiți de Sergiu Băhăian să-l ucidă pe Lucian Cernat, arestat la Slobozia

UPDATE: ora 18:45: Sergiu Băhăian a fost arestat în data de 17 ianuarie 2010, fiind acuzat că a ordonat asasinarea a cel puţin patru persoane. Controversatul om de afaceri mai este acuzat şi într-un dosar de criminalitate economică.

UPDATE: ora 18:28: „Ambele telefoane confiscate de la deţinutul Sergiu Băhăian asigurau acces la internet“, a mai declarat Maria Obrejan.

UPDATE: ora 18:11: „În urma unui control inopinat, au fost depistate asupra lui Sergiu Băhăian două telefoane mobile. Aparatele au fost confiscate“, a declarat Maria Obrejan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Slobozia.

CITEȘTE ȘI: Magistraţii au dispus prelungirea arestării preventive pentru unul dintre asasinii plătiți de Sergiu Băhăian, ca să-l omoare pe Lucian Cernat

Mărturii de după gratii: refuză în continuare hrana ca să fie liber

În momentul de faţă, nu se ştie dacă Sergiu Băhăian a primit telefoanele respective sau a reuşit să le ascundă la controlul corporal.
Criminalul care agaţă femei pe Facebook din spatele gratiilor Penitenciarului Timişoara GALERIE FOTO

Criminalul care agaţă femei pe Facebook din puşcărie şi-a mai adăugat ieri doi prieteni
Vom reveni cu amănunte!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite