Criminalul care agaţă femei pe Facebook din spatele gratiilor Penitenciarului Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalul le transmite fetelor un sărut din celula sa aflată în Penitenciarul Timişoara
Criminalul le transmite fetelor un sărut din celula sa aflată în Penitenciarul Timişoara

Claudiu Lungu, de 23 de ani, se plictiseşte de cinci ani în puşcărie. El şi-a făcut cu ajutorul unui telefon mobil cu conexiune la internet o pagină pe Facebook. În trei săptămâni, tânărul condamnat pentru că a ucis un boschetar a reuşit să adune 123 de prieteni.

CLICK AICI CA SĂ VEZI GALERIE FOTO CU UCIGAŞUL CARE S-A FOTOGRAFIAT ÎN CELULA SA

Tânărul, care a ajuns în puşcărie la vârsta de 18 ani, caută fete pe Facebook din celula sa din Penitenciarul Timişoara. El are cont de Facebook, pe care l-a făcut cu ajutorul unui telefon mobil cu conexiune de internet. „Ofer consiliere psihologică domnişoarelor care au avut de suferit în dragoste:). Str. Popa Şapca nr. 7 Timisoara... aştept scrisorile voastre...", a notat zilele trecute criminalul pe contul său de Facebook. Tânărul este fan pe Facebook al vedetei porno Alina Plugaru, îi place Andreea Bănică şi revista Playboy. El şi-a actualizat pagina aproape în fiecare zi. „Hello people!!!Înca o zi..........la parnaie:)", este un status de-al său.Tânărul condamnat pentru că a ucis un boschetar a făcut prima însemnare pe Facebook în 24 septembrie.

Se plânge că îi este greu la puşcărie


„Au trecut 5 ani ani care mi-au arătat că de fapt prietenii nu există decât la bine, la greu te lasă toată lumea. Am învăţat sa ţin fruntea sus şi să merg mai departe indiferent de greutăţi. Singurii prieteni mi-au rămas părintii, familia. Dintre voi, sunteti puţini cei cărora vă pot mulţumi...", şi-a notat criminalul pe Facebook.

Ucigaşul a scris detalii despre plictiseala din puşcărie. „Oare vă imaginaţi cum e să ai în fiecare zi aceleaşi activităţi plictisitoare şi lipsite de sens pe o perioadă ce se întinde de-a lungul anilor? Oare stiţi ce înseamnă să nu ai pe nimeni alături când chiar ai avea nevoie de prieteni adevăraţi? Oare...oare...oare..."

Crimă în timpul grevei profesorilor

Claudiu Lungu a ajuns după gratii în toamna lui 2005, când împreună cu alţi trei prieteni a ucis un boschetar care dormea într-un vagon dezafectat din Gara Lugoj. Tinerii se plictiseau şi pentru că a doua zi nu aveau şcoală pentru că profesorii erau în grevă, s-au gândit să meargă în gară să bată boschetari. Ei şi-au bătut victima cu pumnii şi picioarele, iar boschetarul a făst găsit fără suflare a doua zi. Poliţiştii au crezut că omul străzii a murit din cauza stării grave de sănătate, dar autopsia a dovedit că a fost ucis, iar poliţiştii au ajuns pe urmele liceenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite