Criminalul care agaţă femei pe Facebook din puşcărie şi-a mai adăugat ieri doi prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalul in camera sa de la peniteniciar
Criminalul in camera sa de la peniteniciar

Claudiu Lungu, de 23 de ani, se plictiseşte de cinci ani în puşcărie şi a început să agaţe femei pe o reţea de socializare. El a rămas zilele trecute fără telefonul cu conexiune la internet, însă a reuşit să intre din nou ieri pe pagina de Facebook şi a mai adăugat doi prieteni.

Tânărul, care a intrat în puşcărie la vârsta de 18 ani, a adunat 123 de prieteni în două săptămâni de când şi-a făcut cont pe Facebook din celula sa aflată în Penitenciarul Timişoara. Acum el are doi prieteni în plus, după ce a reuşit din nou să intre pe Facebook şi să reactualizeze pagina.

Înainte să fie prin, miercuri, criminalul îşi actualiza profilul în fiecare zi. „Ofer consiliere psihologică domnişoarelor care au avut de suferit în dragoste:). Str. Popa Şapca nr. 7 Timisoara... aştept scrisorile voastre...", a notat zilele trecute criminalul pe contul său de Facebook. Lungu e fan pe Facebook al vedetei porno Alina Plugaru, îi place Andreea Bănică şi revista Playboy. „Hello people!!! Înca o zi la pârnaie:)", este un status de-al său. Tânărul condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a ucis un boschetar a făcut prima însemnare pe Facebook în 24 septembrie.

Se plânge că îi este greu la puşcărie

„Au trecut 5 ani ani care mi-au arătat că de fapt prietenii nu există decât la bine, la greu te lasă toată lumea. Singurii prieteni mi-au rămas părintii, familia. Dintre voi, sunteti puţini cei cărora vă pot mulţumi...", şi-a notat criminalul pe Facebook. El a oferit detalii despre plictiseala din puşcărie. „Oare vă imaginaţi cum e să ai în fiecare zi aceleaşi activităţi plictisitoare şi lipsite de sens pe o perioadă ce se întinde de-a lungul anilor? Oare stiţi ce înseamnă să nu ai pe nimeni alături când chiar ai avea nevoie de prieteni adevăraţi? Oare...oare...oare..."

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite