Slobozia: Magistraţii au dispus prelungirea arestării preventive pentru unul dintre asasinii lui Lucian Cernat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maigistraţii Tribunalului Ialomiţa au dispus, vineri, ca Nicolae Mîrșu, unul din asasinii plătiți de Sergiu Băhăian pentru comiterea de crime, să rămână în arest pentru alte 30 de zile.

În prezent, Nicolae Mîrşu se află închis în beciurile IPJ Ialomița, fiind acuzat că a participat, alături de Valentin Şlepac, în 2006, la uciderea lui Lucian Cernat (42 ani). Nicolae Mârșu a fost asociat la o firmă din Constanța cu Valentin Șlepac, și el arestat pentru comiterea de crime comandate de Sergiu Băhăian.

Drogat şi executat

În 2006, Lucian Cernat (42 de ani) a fost sedat şi drogat, iar, apoi, aruncat de pe podul rutier din Cernavodă. Valentin Şlepac le-a povestit anchetatorilor paşii urmaţi în săvârşirea oribilei crime.  Cadavrul sau avea să fie descoperit în luna septembrie a aceluiaşi an, dar, iniţial anchetatorii nu au putut stabili despre cine este vorba. Iar asta întrucât avea asupra sa un act de identitate aparţinându-i lui Ionuţ Aurelian Spiţă, despre care rudele susţineau, la vremea respectivă, că este plecat la muncă, în Spania. Identitatea cadavrului avea să fie stabilită trei ani mai târziu. Verdictul medicilor legişti: moarte prin asfixie mecanică, fără urme de violenţă.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite