FOTO/VIDEO Craiova: Fiul penal al judecătorului Covei, marele absent al raliului de la Bucovăţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă indicentele cu maşinile ieşite din decor, raliul organizat de ACR Dolj s-a remarcat şi prin lipsa lui Iustin Covei, un împătimit al cailor-putere.

Deşi a fost eliberat din arest în urmă cu trei săptămâni, Iustin Covei (24 de ani) are interdicţia de părăsi Craiova. Ironia face ca raliul de la Bucovăţ să se desfăşoara la nici trei kilometri de indicatorul care indică limita teritoriului administrativ al Craiovei.

Citeşte AICI ce incidente au avut loc la raliu

FOTOGALERIE: Raliul de la Bucovăţ în imagini. Vezi ce bolizi au participat!

VIDEO: Vezi cum au demarat bolizii la raliul de la Bucovăţ. Filmare şi de pe serpentine

Una dintre vechile sale maşini

Iustin Covei

Iustin Covei este un împătimit al curselor cu maşini. Fie că sunt urcări în viteză pe deal, drift-uri sau întreceri, Covei era nelipsit de la astfel de evenimente. Dovadă sunt şi zecile de videoclipuri de pe youtube.com în care este surprins particpând la curse cu maşini. De asemenea, profilul său de Hi5 conţine mai multe fotografii cu acesta la volanul unor maşini cu mulţi cai-putere.

Iustin Covei

Iustin Covei, fiul magistratului craiovean Marin Covei, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova pe data de 11 octombrie. Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis cererea de eliberare sub control judiciar a tânărului şi a altor opt persoane arestate în lotul "Covei" şi trimise în judecată pentru fraude informatice.

Septembrie 2009: Arestarea lui Covei

Iustin Covei a stat în arest mai bine de un an

Tânărul se afla în arest preventiv din luna septembrie a anului trecut, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional, deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronice şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

De-alungul timpului, Covei a fost cercetat în nouă dosare penale pentru lovire, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis şi pentru ameninţare. De fiecare dată a scăpat basma curată, iar în toate dosarele magistraţii au dat dat neânceperea urmăririi penale.

Află mai multe despre arestarea lui Iustin Covei:

VIDEO „Prinţul” Iustin Covei, săltat pentru clonări de carduri

Fiul penal al judecătorului Marin Covei, eliberat din închisoare

„Prinţişorul“ Covei vine acasă după 11 luni la răcoare

Craiova: Prima ispravă a lui Iustin Covei după ieşirea din închisoare, „împuşcarea“ unei amenzi de 900 de lei

Covei Jr. a ieşit din închisoare şi s-a dat pe Brazda lui Novac: „Rahova? Cel mai prost loc din viaţa mea“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite