„Prinţişorul“ Covei vine acasă după 11 luni la răcoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cererea de eliberare sub control judiciar a lui Iustin Covei, arestat în septembrie 2009 pentru falsificare de carduri, a fost admisă de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Judecătorii au decis ca „Prinţişorul", aşa cum a fost numit Iustin Covei în Bănie, să fie eliberat.

La 17 septembrie 2009, Iustin Covei a fost luat pe sus de mascaţi din locuinţa bunicilor, unde procurorii au descoperit un adevărat arsenal de falsificat carduri. Încătuşat, tânărul a declarat: „Au găsit un laborator de prăjituri acasă la mine".

Tânărul de 24 de ani a devenit faimos în Bănie pentru scandalurile în care a fost implicat. Pe numele său există şapte dosare penale, printre capetele de acuzare numărându-se conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis, vătămare corporală, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri sau tulburarea ordinii publice.

Pe lângă Iustin Covei, au mai fost trimişi în judecată Jean Marin Mihăilă, Dragoş Dumitrescu, Ionel Călin şi Florin Nicolae Dirivan. Toţi au fost acuzaţi de constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea de infracţiuni informatice.

Iustin Covei şi tovarăşii săi nu au voie să părăsească ţara, să intre în contact unul cu altul, să folosească arme şi trebuie să se prezinte la poliţie ori de câte ori sunt chemaţi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite